‘BEEF’ lijkt tweede seizoen te krijgen met Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway, Charles Melton en Cailee Spaeny

Hoewel er nog geen bevestiging is vanuit Netflix, lijkt het erop dat er een tweede seizoen komt van de succesreeks BEEF. Er zijn zelfs al geruchten over de nieuwe cast. Daarbij zou BEEF een anthologiereeks worden, waarbij we in het tweede seizoen een volledig nieuwe cast zullen volgen. Het zou daarbij zelfs gaan om twee “koppels” in plaats van één.

Goed nieuws voor fans van de Netflixreeks BEEF, want het lijkt erop dat er een tweede seizoen in de maak is. Volgens Deadline is Lee Sung-jin, de maker van de reeks, in gesprek met verschillende grote namen voor het tweede seizoen.

BEEF seizoen 2

Bij de Emmy’s liet Lee al weten dat er veel mogelijkheden zijn voor een potentieel tweede seizoen van BEEF. “Er zijn veel richtingen die we uit kunnen”, sprak hij daar. “Het kan een limited series blijven, want het was een zeer gesloten einde. Maar als Netflix het wil verderzetten, dan kan het een anthologiereeks worden. Het kan zoveel zijn. Maar het zal bepaald worden door het grote algoritme. We wachten allemaal nog op nieuws.” En nu lijkt het inderdaad een anthologiereeks te worden.

Zo zou Lee Sung-jin in gesprek zijn met Jake Gyllenhaal (Donnie Darko), Anne Hathaway (The Princess Diaries), Charles Melton (May December) en Cailee Spaeny (Priscilla). Zij zouden twee koppels spelen die in conflict liggen. Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway zouden daarbij voor de derde keer in hun carrière een koppel spelen, nadat ze dat eerder al eens deden in de romcom Love & Other Drugs en Brokeback Mountain.

Het eerste seizoen van BEEF, waarin Ali Wong en Steven Yeun de hoofdrollen speelden, werd een groot succes, zowel bij de kijkers als bij de critici. Zo werd het een van de best bekeken reeksen op Netflix in 2023 en mocht het al tientallen prijzen in ontvangst nemen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het eerste seizoen van BEEF:

https://youtu.be/AFPIMHBzGDs?si=yswZGsvC65az8PsH

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...