Netflix onthult officiële trailer van ‘BEEF’ met Steven Yeun en Ali Wong

Netflix gaf vandaag de trailer vrij van BEEF. Dat is een donkerkomische en ontroerende serie over klassenverschillen en de druk van het hedendaagse leven. De serie, met Steven Yeun en Ali Wong in de hoofdrol, bestaat uit tien afleveringen van 30 minuten. Op 6 april 2023 verschijnt de serie op Netflix

BEEF is binnenkort te zien op Netflix. Acteurs als Ali Wong en Steven Yeun spelen mee en het belooft hectisch te worden. Danny (Yeun) en Amy (Wong) zitten namelijk in een blijvende ruzie en dat zorgt voor enkele hilarische scènes.

Het verhaal

BEEF volgt de nasleep van ernstige verkeersagressie van twee vreemden. Danny Cho (Steven Yeun), een mislukte, verbitterde aannemer gaat de strijd aan met Amy Lau (Ali Wong), een selfmade ondernemer met een uitbundig leven. Naarmate hun vete toeneemt, worden hun levens en relaties steeds verder ontrafeld. Beiden doen ze alsof alles in orde is en negeren ze de ernstige psychische problemen die ze ervaren.

Amy (Ali Wong).- Bron: Netflix

Hoewel Amy en Danny tegengestelde achtergronden hebben, kruisen hun wegen elkaar nadat ze allebei overdreven hebben gereageerd op een eenvoudig parkeerincident. Overweldigd door zijn problemen verlaat Danny zijn parkeerplaats zonder dat goed aan te geven. Amy besluit te toeteren en haar middelvinger te laten zien. Danny reageert op zijn beurt door Amy te volgen. Vanaf dat moment worden Amy en Danny vijanden voor het leven. Ze proberen wraak te nemen voor het onrecht dat ze denken te hebben geleden.

Bekijk hier de trailer:

De cast

De hoofdrollen in de film zijn Danny en Amy. Danny wordt gespeeld door Steven Yeun (The Walking Dead) en Amy door Ali Wong (Always Be My Maybe). In 2020 werd Ali Wong door Time uitgeroepen tot een van de honderd invloedrijkste mensen van dat jaar.

(L-R): Steven Yeun en Ali Wong.- Bron (L-R): Jon Kopaloff/Getty Images; Albert L. Ortega/Getty Images

Ook Joseph Lee, Young Mazino, David Choe, Patti Yasutake, Maria Bello, Ashley Park, Justin H. Min, Mia Serafino, Remy Holt, Andrew Santino en Rek Lee zijn te zien in de serie.

Meer
Lees meer...