‘Avatar: The Last Airbender’ van Netflix lanceert casting call voor de rol van Toph

De productie van het tweede seizoen van de live-actionversie van Avatar: The Last Airbender van Netflix komt stilaan op gang. De makers van die reeks lanceerden namelijk zojuist een oproep voor een actrice om de rol van Toph te spelen.

De oorlog tegen de Fire Nation is nog lang niet voorbij. Na het succesvolle eerste seizoen maakte Netflix namelijk bekend dat er ook een tweede én derde seizoen komt van de live-actionreeks Avatar: The Last Airbender.

Toph

Daarin zal de groep van Aang en zijn vriendjes iets uitgebreid worden. Trouwe kijkers van de animatiereeks weten namelijk dat Toph in het tweede seizoen haar intrede maakt. Toen werd ze meteen een fan favorite.

Toph is een jong meisje uit het Earth Kingdom. Ze heeft lang haar earthbending skills onderdrukt, maar toen viel Azula haar thuis aan en moet ze vluchten. Dan besluit ze de strijder te worden die ze echt is. “Ze is sassy, vol zelfvertrouwen en heeft geen filter”, klinkt het in de casting call die op sociale media gedeeld is.

Omdat Toph in Avatar: The Last Airbender blind is, wordt er expliciet gezocht naar iemand die ook blind of slechtziend is. Verder spreekt de oproep ook van een meisje van Aziatische origine. Kennis hebben van gevechtskunsten of kunnen dansen, is een pluspunt. Toph is 12 jaar als ze haar intrede maakt in de reeks, dus wordt er ook iemand van rond die leeftijd gezocht, al mag dan ook iets ouder zijn.

De casting call verklapt verder ook nog dat de opnames van het tweede seizoen van Avatar: The Last Airbender in het najaar van 2024 zullen beginnen.

Zo ziet Toph eruit in de animatiereeks Avatar: The Last Airbender:

Avatar-the-last-airbender-toph
Nickelodeon Animation Studio

Avatar: The Last Airbender is volledig te bekijken op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...