Left Right
scrollTop top

Opnames vijfde en laatste deel ‘La Casa de Papel’ zijn afgerond


La Casa de Papel
© Netflix

De Spaanse Netflix-reeks La Casa de Papel is bijna ten einde. Voor de acteurs zit de laatste opnamedag er zelfs al op. Dat heeft Netflix laten weten via Twitter. Bij de aankondiging deelde het ook een foto van de cast van het vijfde deel. Daaruit kunnen we al het een en ander afleiden.

La Casa de Papel groeide in sneltempo uit tot een van de grote successen van Netflix. De Spaanse reeks wist kijkers van over de hele wereld te lokken en zo leefde iedereen mee met de meest sympathieke bankovervallers ooit.

Opnames afgerond

Maar aan alle mooie liedjes komt een einde, dus ook aan dat van La Casa de Papel. Het vijfde deel van de reeks zal het laatste worden. Doordat de acteurs al foto’s vanop de set deelden, wisten al dat de opnames aan de gang waren. En nu volgt het nieuws dat de opnames afgerond zijn.

Dat betekent dat de reeks er voor de cast van La Casa de Papel al opzit. De acteurs werkten jarenlang samen voor de reeks en zijn daardoor ook een hechte groep geworden. “Wat startte als een overval, eindigde als een familie”, klinkt het bij de aankondiging van het einde van de opnames. “Deel 5 van La Casa de Papel is afgerond. Bedankt aan alle fans om deel uit te maken van La Resistencia! We kunnen niet wachten om jullie te tonen hoe het verhaal eindigt.” Het is nog niet geweten wanneer het laatste seizoen te zien zal zijn op Netflix.

Geen Nairobi, wel Berlin

Op de groepsfoto die Netflix deelde bij de aankondiging is een deel van de cast voor het vijfde seizoen te zien. Op die foto zien we de volledige bende, inclusief Berlin. Hij zal dus waarschijnlijk net zoals in het vierde deel nog te zien zijn in flashbacks.

Een grote afwezige is Nairobi. Zij overleed in het vierde seizoen, maar lijkt niet terug te keren zoals Berlin. Al gaat het hier natuurlijk maar om één foto en kan publiekslieveling Nairobi dus toch nog te zien zijn in het vijfde en laatste deel. Wij duimen alvast.

La Casa de Papel is te vinden op ons top 50 met de beste series op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…