Left Right
scrollTop top

Opnames ‘La Casa de Papel’ deel 5 zijn begonnen!


La Casa de Papel
© Netflix

Geweldig nieuws voor fans van La Casa de Papel, want enkele dagen nadat we te weten kwamen dat er een vijfde deel komt, volgt nu ook de bevestiging dat de opnames voor dat seizoen van start zijn gegaan.

Enkele dagen geleden verklapte Alex Pina, de schrijver van La Casa de Papel, dat hij bezig was aan het vijfde deel van de reeks. En het kan blijkbaar niet snel genoeg gaan, want vandaag volgt de bevestiging dat de opnames voor de reeks ook al weer begonnen zijn.

“The professor is back”

Het is Alvaro Morte, de acteur die nu al vier delen lang El Profesor speelt, die met het nieuws naar buiten komt. Dat doet de acteur met een post op Instagram. Veel woorden maakt hij er niet aan vuil. “Ik ben terug. El Profesor is terug”, zo klinkt het in de caption.

Op de foto is het bordje van zijn kleedkamer te zien en in de weerspiegeling Alvaro zelf, met zijn mondmasker. La Casa de Papel speelt zich natuurlijk af in Spanje, waar het coronavirus heel wat slachtoffers maakte. Zo werd actrice Itziar Ituño, Raquel Murillo en later Lisboa in de reeks, zelf getroffen door het virus. Ze raakte er al snel weer bovenop en zou nu dus ook weer klaar zijn voor de opnames van het vijfde deel.

Bekijk hier de Instagrampost van Alvaro Morte:

Deel vijf

Het vierde deel van La Casa de Papel eindigde natuurlijk op een gigantische cliffhanger. Dus zitten fans nu al vol spanning te wachten op het vijfde deel. Het is nog niet geweten wanneer het vijfde deel te zien zal zijn, maar aangezien de opnames nu al van start zijn gegaan, zal het waarschijnlijk ergens volgend jaar verschijnen.

De komst van een vijfde deel kan ook meteen betekenen dat we ook een zesde deel van de reeks zullen krijgen. De seizoenen van de reeks bestaan namelijk telkens uit twee delen. Het vijfde deel van La Casa de Papel kan daardoor ook gezien worden als het eerste deel van het derde seizoen, waardoor er ook een tweede deel zou volgen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…