‘La Casa De Papel’-actrice Itziar Ituño besmet met het nieuwe coronavirus

Het nieuwe coronavirus is ondertussen uitgeroepen tot een pandemie, een wereldwijde epidemie. Het is dan ook logisch dat steeds meer mensen besmet raken met het virus. En da’s ook bij La Casa De Papel-actrice Itziar Ituño het geval. De actrice is al sinds 2017 te zien als Raquel Murillo/Lisboa in de gigantisch populaire Spaanse reeks.

Het nieuwe coronavirus treft steeds meer mensen. En blijkbaar is ook La Casa De Papel-actrice Itziar Ituño besmet met het virus. De actrice, die de hele wereld leerde kennen als Raquel Murillo/Lisboa, deelde het nieuws met haar volgers via Instagram.

Milde vorm

“Het is officieel”, schrijft ze. “Sinds vrijdagmiddag heb ik last van koorts en een droge hoest, en vandaag hebben we de uitslag van de test gekregen. Het is het nieuwe coronavirus.” Ituño stelt haar volgers ook een beejte gerust: “In mijn geval is het een milde vorm van de ziekte, en het gaat goed met mij.”

https://www.instagram.com/p/B94G2HsAs7M/?utm_source=ig_web_copy_link

Ze benadrukt wel dat zij al bij al geluk heeft, en (voorlopig) nog niet té hard afziet van de gevolgen van het virus. Itziar Ituño spoort haar volgers aan om voorzichtig te zijn, en zoveel mogelijk contact met anderen te vermijden.

Besmettelijk en gevaarlijk

“Het virus is erg besmettelijk en supergevaarlijk voor mensen die zwakker zijn”, schrijft de La Casa De Papel-actrice. “Het is geen onzin, let op, vat het niet licht op, er zijn doden, er staan zoveel levens op het spel en we weten nog niet hoever dit nog zal gaan.”

De actrice zit nu twee weken in quarantaine en moet nog afwachten wat er daarna zal gebeuren. Ze roept ook al haar fans op om hun verantwoordelijkheid op te nemen en thuis te blijven. “Het is een tijd van eenzaamheid en vrijgevigheid, om thuis te blijven en anderen te beschermen.”

Deel 4

In ’t echte leven gaat het dus niet (zo) goed met Itziar Ituño. En ook in La Casa De Papel ziet het leven van Raquel Murillo/Lisboa er niet al te rooskleurig uit. Op het einde van het derde deel van de reeks kwam ze in de handen van de politie terecht.

El Profesor en de bende weten dat niet en gaan ervan uit dat ze dood is. Hoe Tokio, Rio, Denver en co daarmee omgaan, krijgen we vanaf 3 april te zien op Netflix.

Nog op zoek naar een andere reeks om je quarantaine-periode te overleven? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...