‘La Casa de Papel’ krijgt officiële trailer

La Casa de Papel
Netflix

Op 3 april is La Casa de Papel terug. Daarom geeft Netflix ons nu de eerste blik op dat seizoen. De officiële trailer van het vierde deel van de Spaanse topreeks toont waaraan we ons mogen verwachten. En dat is heel wat.

Er zijn weinig dingen waar zo naar uitgekeken wordt als naar het vierde deel van La Casa de Papel. De populaire reeks eindigde met een cliffhanger van formaat en binnenkort gaan we eindelijk te weten komen hoe het verder gaat. En de trailer is alvast veelbelovend.

Trailer La Casa de Papel

De trailer begint waar deel 3 van La Casa de Papel eindigde. Zo zien we hoe geprobeerd wordt om Nairobi te redden. Maar al snel begint het team zich tegen zichzelf te keren.

Ondertussen gebruikt de politie Raquel/Lisbon en wordt ze daarbij stevig onder druk gezet door Inspecteur Sierra. Maar ook binnen de muren van de Spaanse bank loert het gevaar om de hoek. Want het hoofd van de beveiliging is erin geslaagd om vrij te breken en staat nu in contact met de politie en slaagt erin om de verbinding met El Profesor te verbreken. En net zoals in de trailer van het derde deel duikt Berlin op. Van hem hebben we dus duidelijk het laatste nog niet gezien. Deel 4 van La Casa de Papel verschijnt op 3 april op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van deel 4 van La Casa de Papel:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix

Gesponsorde artikelen