‘La Casa de Papel’ seizoen 4: dit weten we al

La casa de papel siezoen 4
Twitter: @lacasadepapel

Seizoen 4 van La Casa de Papel is vanaf 3 april 2020 te bekijken op Netflix. Er worden acht gigantisch spannende afleveringen verwacht. Ondertussen zijn alle sociale media van de reeks overgenomen door inspecteur Alicia Sierra. Alle filmpjes op YouTube, Instagram, Facebook en Twitter zijn ‘gecensureerd’. De posts gaan begeleid met de hashtag #stoptheresistance.

Het is nog even wachten op het nieuwe seizoen van de spannendste serie van Netflix, maar het komt alsmaar dichterbij. Op 3 april verschijnt eindelijk het vierde seizoen en op sociale media beginnen de bankrovers ook weer actief te worden.

Al de accounts op sociale media zijn overgenomen door inspecteur Alicia Sierra en dat voorspelt niet veel goeds. Seizoen drie eindigde namelijk met een gigantische cliffhanger en deed ons verlangen naar meer. Maar als we de posts mogen geloven, zullen de populaire bankrovers niet de overhand hebben. Bekijk hier de seizoensfinale.

#stoptheresistance

We voelen allemaal mee met de bankovervallers en daar probeert Sierra nu verandering in te brengen. Via een aantal filmpjes probeert ze je te overtuigen om niet in opstand te komen. Aan welke kant staan jullie?

YouTube

Ook het YouTube-kanaal is overgenomen. Het lijkt erop dat Sierra het kanaal naar haar wensen zal inrichten. Een paar van de filmpjes lijken te passen in een mainstream vlogkanaal.

Instagram

Zelf Instagram moet eraan geloven.

Seizoen 4 La Casa de Papel

Veel lost Netflix nog niet en ze laten ons wat op onze honger zitten. La Casa de Papel is altijd al een serie geweest met mysterieuze marketingtruken.

Zo is het na de vorige seizoensfinale nogal onduidelijk hoe Nairobi ervan af komt. In de trailer voor het vierde seizoen zijn zowel Nairobi als Berlin te zien. We zijn benieuwd wat daar van zal komen. We kunnen wel met een bepaalde zekerheid zeggen dat het nu zal overgaan tot een revolutie en dat het conflict nog meer zal ontaarden.

Documentaire

Wanneer seizoen 4 uitkomt, verschijnt er ook nog een andere serie. Het wordt een soort van documentaire over het grote succes van La Casa de Papel en hoe het er allemaal achter de schermen aan toe ging. Bekijk alle info hier.

Bloopers

Voor de mensen die maar niet genoeg krijgen van de Spaanse serie, zijn er ook nog wat bloopers van het vorige seizoen.

Seizoen 4 komt uit op 3 april op Netflix. Let the chaos begin!

Gesponsorde artikelen