‘La Casa de Papel’ lost officiële poster deel 4 met opvallende gezichten

La casa de papel deel 4 poster
Netflix

Het vierde deel van La Casa de Papel komt steeds dichterbij. Op vrijdag 3 april staat het volledige vierde deel van de populaire Spaanse reeks op Netflix. De streamingdienst deelt vandaag de officiële poster van dat deel en daarop zien we enkele opmerkelijke gezichten.

Er zijn weinig reeksen in een andere taal dan het Engels die ooit zo’n wereldwijd succes konden worden als La Casa de Papel. De Spaanse Netflixreeks groeide uit tot een fenomeen dat bekend werd tot ver buiten de grenzen van Spanje. En die reeks is nu al toe aan z’n vierde deel.

La Casa de Papel deel 4

Het vierde deel van La Casa de Papel zal inpikken waar het derde deel eindigde. En dat had een razend spannende finale. Nairobi werd in de val gelokt door de politie en de volledige bende leeft in de overtuiging dat Raquel (nu Lisboa) overleden is. De boel lijkt dus te kantelen in het voordeel van de politie. Maar dat is natuurlijk buiten de belachelijk slimme Profesor gerekend. Die heeft ongetwijfeld nog wel een paar plannetjes klaarliggen.

We kregen al een eerste trailer waarin te zien was dat de bende van de rode overalls met nog meer problemen te maken zal krijgen. Maar de officiële poster toont dan weer iets anders. Op de poster zijn alle personages van La Casa de Papel namelijk te zien, INCLUSIEF Nairobi en Berlin. Berlin was in het vorige deel van de reeks ook al te zien in verschillende flashbacks. En ook deze keer dook hij op in de trailer. Nairobi is ook te zien op de poster, maar zij grijpt naar haar borst, naar de plaats waar ze op het einde van het derde deel neergeschoten werd. Zou ze het dan toch overleven?

Nog een opvallende aanwezige op de poster is Raquel/Lisboa. Zij staat naast El Profesor, in een rode overall. In de trailer was al te zien hoe Raquel gechanteerd wordt door de politie, maar dit lijkt er dan toch weer op te lijken dat ze de groep weer zal kunnen vergezellen in de Spaanse bank.

Het vierde deel van La Casa de Papel staat op 3 april volledig op Netflix.

Gesponsorde artikelen