Left Right
scrollTop top

Orlando Bloom zet tattoo voor z’n zoon, maar spelt z’n naam fout


Orlando Bloom
© Instagram orlandobloom

Orlando Bloom heeft een nieuwe tattoo laten zetten, maar hij had de spelling toch beter nog een keertje nagekeken. Want jawel, er staat een fout in zijn tattoo. Wat het geheel extra gênant maakt, is dat het de naam van z’n zoontje is. Auwtch!

Een tattoo laten zetten voor je kinderen, het is een populair tafereel. Al kan dat wel fout uitdraaien wanneer je de naam van je kind fout spelt. Het overkwam Orlando Bloom.

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Morsecode

De acteur liet een tattoo zetten voor z’n zoontje Flynn. Orlando Bloom en topmodel Miranda Kerr kregen in 2011 hun eerste en enige zoontje Flynn. In 2013 zetten de twee een punt achter hun huwelijk en ondertussen is Orlando gelukkig met de zangeres Katy Perry. Maar dat betekent niet dat Orlando niet meer geeft om z’n zoontje. Daarom heeft hij hem vereeuwigt op z’n lichaam. Hij koos daarbij niet voor de naam Flynn in sierlijke letters of enkel de ‘F’. Nee, de acteur had iets veel origineler en unieker in gedachten.

Orlando Bloom koos voor de geboortedatum van z’n zoontje en – in ware William Turnerstijl – de naam in morsecode. De naam Flynn werd dus herleid tot een minimalistische tattoo van enkele streepjes en stipjes. Een cool idee, al ging het bij de vertaling van Flynn naar morsecode toch een beetje fout.

Frynn

Orlando deelde trots de foto van zijn nieuwe tattoo op Instagram, maar verschillende van zijn fans, die morsecode kennen, vonden al snel een foutje. In plaats van ..-..-..-.—.-. staat er namelijk ..-..-.-.—.-. op de arm van Orlando te lezen. Daardoor staat er dus niet Flynn, maar wel Frynn.

Gelukkig is het maar een stipje verschil en kan dat dus makkelijk aangepast worden. Maar laat de fout van Orlando Bloom een les zijn: dubbelcheck altijd eens de spelling van je tattoo. Zo kan je gênante situaties zoals “Frynn” op je arm vermijden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…