Oscar and the Wolf lost nieuwe single ‘On Fire’ om ons op te warmen voor z’n Sportpaleis-optredens

Oscar and the Wolf lost nieuwe single ‘On Fire’ om ons op te warmen voor z’n Sportpaleis-optredens

Oscar and the Wolf heeft net een gloednieuwe single ‘On Fire’ gelost. ’t Is een aanstekelijke song geworden met de typische, dromerige Max Colombie-vibe. Ook zijn er duidelijk disco-invloeden te horen in de achtergrondmuziek van de track. Op 26 en 27 oktober staat de artiest in het Sportpaleis.

“Ik vind het de beste single die ik tot nu toe uitgebracht heb. Ik kreeg al héél lang de vraag om On Fire uit te brengen als single,” vertelde zanger Max Colombie vandaag op Studio Brussel. “Dus bij deze doe ik dat, speciaal voor de fans. Het is meer feest, dansen met een traantje.”

On Fire is heel catchy en dansbaar en de disco-invloeden springen ervan af. Dit is zijn eerste single van het jaar die niet op z’n tweede album ‘Infinity’ staat.

Sportpaleis

Natuurlijk brengt Oscar and the Wolf deze single ook nu uit om extra aandacht te trekken naar zijn shows in het Sportpaleis volgende maand. “Het wordt qua stijl een verlengde van vorig jaar”, zei hij daarover. “Er gaat van alles meer gebeuren. Maar ik wil het niet zeggen.”

Bloeiende carrière

Max Colombie heeft een glorieuze festivalzomer achter de rug met adembenemende concerten op onder andere Pukkelpop, Werchter Boutique en Pinkpop dichtbij huis. Hij stond zelfs op Main Square Festival en Sziget in respectievelijk Frankrijk en Hongarije.

De nieuwe single On Fire van Oscar and the Wolf:

Gesponsorde artikelen