Otomat komt met klassieke tomaat-garnaal op een pizza

De zomer mag er dan wel bijna opzitten, het garnaalseizoen is nog altijd in volle gang. En dat wil ook Otomat vieren met de terugkeer van de limited edition Tomate Crevettes pizza. Vanaf 31 augustus is de opvallende pizza namelijk terug te verkrijgen in de verschillende restaurants.

Otomat is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zowel in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven als Mechelen is het restaurant ondertussen al terug te vinden. Otomat serveert pizza, maar doet dat niet op de traditionele manier. Door typische Belgische producten toe te voegen, krijgt het een eigen smaak. Bij elke pizza hoort dan ook een biertip.

Tomate Crevettes

Na de pizza’s vol-au-vent, Gentse waterzooi en asperges à la flamande, is de nieuwste “typisch Belgische” toevoeging de Tomate Crevettes-pizza. Deze geliefde Belgische klassieker was eerder al even beschikbaar bij Otomat, maar keert door het succesvolle garnaalseizoen nu tijdelijk terug. De Tomate Crevettes pizza combineert een pizzabodem met zure room, verse tomaten, little gem sla, Belgische grijze garnalen en een beetje citroen.

Wie al graag eens bestelt, is er wel aan voor de moeite. De pizza zal enkel in de restaurants beschikbaar zijn en dus niet via take-away. Op die manier wil het restaurant de versheid garanderen. Bernard Sironval, mede-oprichter van Otomat, is alvast enthousiast over de terugkeer. “Het garnalenseizoen is een succes en dat succes willen wij verlengen”, klinkt het. “Het is een moderne twist op een tijdloze klassieker.”

Meer
Lees meer...