‘Over De Oceaan’: Derde seizoen staat nu op Streamz

Het derde seizoen van Over De Oceaan kan je vanaf vandaag bekijken op Streamz. In dat nieuwe seizoen wagen zes nieuwe bekende Vlamingen zich met een nieuwe kapitein in een nieuwe boot aan de avontuurlijke oversteek van de Atlantische Oceaan. Vanaf volgende maand is het programma ook te bekijken op Play4.

Het succesvolle televisieprogramma Over de Oceaan is terug met een gloednieuw seizoen. Deze keer gaan zes nieuwe bekende Vlamingen de uitdaging aan om de Atlantische Oceaan over te steken. Op Play4 gaat het programma van start op zondag 20 oktober, maar nu kan je alle afleveringen al bekijken op Streamz.

Nieuwe boot

Voor het derde seizoen introduceert Over de Oceaan enkele opvallende veranderingen. Zo wordt er gevaren met een nieuwe boot, de Initials BB, die afwijkt van de klassieke zeilschepen die we gewend zijn. Het is een catamaran, een vaartuig met twee drijvende rompen, wat voor extra stabiliteit en snelheid moet zorgen tijdens de oversteek.

Daarnaast is er een nieuwe kapitein aan boord: de ervaren zeilster Sigrid. Zij is momenteel bezig met een soloreis rond de wereld, maar neemt even zes BV’s mee om hen veilig over de Atlantische Oceaan te loodsen. Het vertrekpunt van de reis is het zonnige Lanzarote, een van de Canarische Eilanden. Vanaf daar zullen de BV’s de oceaan trotseren en hun tocht eindigen op het idyllische eiland Martinique in de Caraïben.

Zes bekende Vlamingen

De zes bekende Vlamingen die dit seizoen deelnemen zijn een opvallende mix van persoonlijkheden uit verschillende sectoren. Zo zien we voormalig Miss België en presentatrice Celine Van Ouytsel, comedian en cartoonist Jeroom Snelders, nieuwsanker Riadh Bahri, actrice Clara Cleymans, presentatrice Kat Kerkhofs en viroloog Steven Van Gucht.

Deze gevarieerde groep zal de krachten van de natuur moeten trotseren tijdens de overtocht. Daarnaast zullen ze ook zichzelf tegenkomen tijdens de intense en vaak confronterende reis. Zoals in eerdere seizoenen, zal de oceaan niet alleen fysiek zwaar zijn, maar ook mentaal een enorme uitdaging vormen voor de deelnemers.

Bekijk hier de eerste beelden van het derde seizoen van Over De Oceaan:

Het derde seizoen van Over de Oceaan is te bekijken op Streamz. Vanaf zondag 20 oktober kan je het seizoen ook bekijken op Play4 en GoPlay.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
door Redactie
Lees meer...