Panic! At The Disco houdt ermee op

De poprockband Panic! At The Disco zal er na z’n Europese tour mee stoppen. De band werd gevormd in 2004 en boekte verschillende grote successen. Aanvankelijk ging het om een band, maar de laatste jaren was het een soloproject van frontman Brendon Urie.

Brendon Urie heeft via Instagram aangekondigd dat hij na z’n komende Europese tour zal stoppen met Panic! At The Panic. Hij wil zijn focus verleggen naar z’n familie nu zijn vrouw zwanger is van hun eerste kindje.

Einde Panic! At The Disco

Panic! At The Disco ontstond in 2004 en houdt het bijna 20 jaar later voor bekeken. Sinds 2016 gaat het eigenlijk niet meer om een band, maar om een soloproject van Brendon Urie. Die laat nu weten dat Panic! At The Disco na zijn aankomende tour zal stoppen. “Toen ik opgroeide in Las Vegas had ik nooit durven dromen waar het leven me naartoe zou nemen. Zoveel plaatsen over de hele wereld en alle vrienden die we gemaakt hebben. Maar soms moet een reis eindigen zodat een nieuwe kan beginnen.”

Die nieuwe reis is de zwangerschap van Brendons echtgenote Sarah. “Daarom ga ik dit hoofdstuk van m’n leven tot een einde brengen en mijn focus en energie richten op mijn familie. Daarom zal Panic! At The Disco dus stoppen.” Vervolgens bedankt Brendon zijn fans voor hun steun tijdens de afgelopen jaren. “Ik kan niet in woorden vatten hoeveel jullie voor ons betekend hebben. Of je er nu vanaf het begin bij was of ons nog maar net gevonden hebt, het was een waar genoegen om het podium te delen met zoveel getalenteerde mensen maar ook om onze tijd te delen met jullie. Ik kijk er alvast naar uit om iedereen te zien in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor één laatste rit samen.”

De laatste tour van Panic! At The Disco start in Wenen in Oostenrijk op maandag 20 februari 2023. Het allerlaatste concert staat gepland voor vrijdag 10 maart 2023 in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. Op dinsdag 28 februari 2023 staat Panic! At The Disco voor de laatste keer in België, in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn nog te koop via de website van het Sportpaleis.

Bekijk hier de post van Panic! At The Disco op Instagram:

Meer
Lees meer...