‘Frozen 2’ lost soundtrack: versies van Panic! At The Disco en Weezer

Frozen 2 Panic! At The Disco Kacey Musgraves Weezer
Twitter/@Disney

Disney strooit het goede nieuws in het rond deze week! Want na een nieuwe officiële trailer (waarin we voor het eerst Into The Unknown te horen kregen), werd ook de soundtrack van Frozen 2 aangekondigd! Je kan het album nu al bestellen, maar het komt pas op 15 november uit.

Disney is op dreef: eerder deze week kreeg Frozen 2 een derde trailer en nu is ook de soundtrack van de film te koop. Het is wel nog even wachten tot je het album ook effectief te horen zal krijgen, want dat komt pas op 15 november uit, een kleine week voor de film in België gereleased wordt.

Zeven originele nummers van de cast

Frozen 2 kan natuurlijk niet bestaan zonder een opvolger van Let It Go, de tophit uit de eerste film over Anna, Elsa en co. Die krijgen we dan ook. Het nummer heet Into The Unknown en dat kregen we al te horen in de trailer die deze week gelost werd.

Naast dat nummer, dat Idina Mendel inzingt samen met AURORA, komen er nog zes originele tracks:

  • All Is Found – Evan Rachel Wood (Iduna)
  • Some Things Never Change – Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Josh Gad (Olaf) en Jonathan Groff (Kristoff)
  • When I Am Older – Josh Gad (Olaf)
  • Raindeer(s) Are Better Than People (Cont.) – Jonathan Groff (Kristoff)
  • Lost In The Woods – Jonathan Groff (Kristoff)
  • Show Yourself – Idina Menzel (Elsa) en Evan Rachel Wood (Iduna)
  • The Next Right Thing – Kristen Bell (Anna)

Aftiteling-versies van Panic! At The Disco, Kacey Musgraves en Weezer

Naar aloude Disney-gewoonte maken bekende artiesten ook hun eigen versie van de originele nummers van Frozen 2. Deze keer is het de beurt aan Grammy-winnares Kacey Musgraves, VMA-winnaars Panic! At The Disco en de rocklegenden van Weezer, die afgelopen zomer nog de festivalweide van Werchter op zijn kop hebben gezet.

Panic! At The Disco maakt zijn eigen versie van hét lied uit de tweede Frozen-film, Into The Unknown. Kacey Musgraves leeft zich uit met All Is Found en Weezer ging aan de slag met Lost In The Woods. Alle nummer zullen te bewonderen zijn op het einde van de film, tijdens de aftiteling, maar verschijnen dus al eerder op de officiële soundtrack van Frozen 2.

Frozen 2 wordt gereleased op 20 november. Het album verschijnt al op 15 november.

Gesponsorde artikelen