‘Paradijs zoekt Personeel’-winnaars al terug in België: “Het eindigde in een nachtmerrie”

Het avontuur in Zanzibar zit er al op voor de winnaars van Paradijs zoekt Personeel. In maart van dit jaar was op VTM te zien hoe Ileen en Thomas na een lange wedstrijd uiteindelijk het programma wonnen. Zij mochten dus het resort Zanziblue voor minstens een jaar openhouden. Maar dat sprookje liep niet goed af, want slechts twee maanden na hun overwinning stond het duo terug in België. Thomas doet nu zijn verhaal via Instagram.

Begin dit jaar konden de kijkers van VTM elke dinsdag en donderdag naar Paradijs zoekt Personeel kijken. Daarin streden verschillende koppels in een resort in Zanzibar tegen elkaar om uiteindelijk de uitbater van Zanziblue te worden. Na heel wat opdrachten, opknapwerk en challenges kwamen Ileen en Thomas als winnaars uit de bus. Het resort zou hun volgende uitdaging worden, maar dat liep toch anders dan verwacht. Het koppel reisde namelijk twee maanden na de overwinning al terug naar ons land.

Vergiftigd geschenk

Eind maart wonnen Ileen en Thomas het programma Paradijs zoekt Personeel. Dat betekende dat het koppel een jaar lang het resort Zanziblue in Zanzibar mochten uitbaten. Op het eerste zicht leek dat een fantastisch geschenk voor het jonge, avontuurlijke koppel. Maar uiteindelijk bleek dat niet zo te zijn. Twee maanden later stond het koppel namelijk al terug in België. Thomas doet nu zijn verhaal op Instagram en is daarin niet mals.

“Wat een mooi verhaal zou moeten worden, is geëindigd in een nachtmerrie”, klinkt het. “Alles verkocht in België en met volle goesting naar Zanzibar vertrokken. Na een maand hebben we zelf een ticket naar huis geboekt. Wat een vergiftigd geschenk.” Daarna haalde Thomas uit naar de organisatie en het resort. “Veel loze beloftes, onmenselijke behandeling en vooral een toxische werksfeer. We hebben anderhalf jaar gewacht voor een lege doos.”

Levensles

In een volgende Story geeft Thomas een aantal levenslessen mee die hij door het mislukte avontuur geleerd heeft. “Laat je nooit onderbetalen, laat je nooit gebruiken als voorwerp voor een marketingstunt, laat je nooit kleineren en wees altijd jezelf.” Of het koppel meer informatie zal geven over wat er juist allemaal is gebeurd, valt af te wachten.

Thomas (@nomadofbelgica) liet van zich horen via Instagram.
Meer
Lees meer...