‘Paradijs zkt Personeel’: Twee duo’s strijden donderdag voor de overwinning

De voorbije weken hebben de kijkers van Paradijs zkt Personeel kunnen zien hoe verschillende duo’s alles in de strijd gooiden om kans te maken op de overwinning. Dat ging vaak gepaard met een aantal schoonheidsfoutjes, discussies en traantjes. Maar toch zal er donderdag een winnaar gekozen worden. Wie krijgt de kans om het resort Zanziblue minstens een jaar open te houden?

Paradijs zkt Personeel loopt op z’n einde. Gisteren was te zien hoe het laatste duo afviel voor de grote finale van donderdag 24 maart. Ondanks hun wil en enthousiasme bleken Ralph en Elise toch net niet sterk genoeg te zijn voor een finaleplek, waardoor nu Thomas en Ileen en Inge en Stefaan overblijven. Eén van die duo’s zal hun droomjob in Zanzibar aangeboden krijgen.

Zanziblue

Elke dinsdag en donderdag konden de kijkers van VTM volgen hoe verschillende duo’s een gooi deden naar hun droomjob. Aan de hand van een afvallingsrace streden koppels tegen elkaar om zo de nieuwe uitbaters van Zanziblue, een paradijs in Zanzibar, te worden. Aan die wedstrijd komt morgen, op donderdag 24 maart, een einde.

Nog twee duo’s strijden voor de job van hun dromen. Dat zijn horeca-experts Inge en Stefaan en wereldreizigers Ileen en Thomas. Zij toonden tot nu toe de meeste skills en ambitie. Het andere overgebleven duo, Ralph en Elise, viel gisteren af.

Finale

In de laatste aflevering zullen de finalisten elk een dag lang alleen het resort moeten runnen. Daar kregen ze daarvoor nog niet de kans voor, aangezien ze altijd alles in samenspraak met de andere koppels moesten doen. Beide overgebleven koppels zijn alvast enthousiast over hun finaleplek. “Eindelijk! We beginnen met een dag en eindigen hopelijk met een jaar”, klinkt het bij Ileen en Thomas. Maar ook Stefaan en Inge willen koste wat kost de jury overtuigen van hun kunnen.

De uiteindelijke beslissing zal gemaakt worden door eigenaars Chris en Christine, die eerder ook al in het programma te zien waren. Zij krijgen wel nog een laatste update en raad van de Zanziraad, maar hebben wel het laatste woord. Morgen weten we dus wie voor minstens een jaar de uitbaters worden van het luxeresort Zanziblue in Zanzibar.

Bekijk hier alvast een preview:

De laatste aflevering van Paradijs zkt Personeel is op donderdag 24 maart om 20.35 uur te zien op VTM. Alle afleveringen zijn ook beschikbaar via VTM GO.

Meer
Lees meer...