‘Peaky Blinders’-locatie is nu een vakantiehuis!

Ben je een gigantische Peaky Blinders-fan? Droom je ervan om één van de locaties uit de reeks in real life te zien? Heb je binnenkort een tripje naar het Verenigd Koninkrijk gepland? Dan hebben we goed nieuws voor je: de cottage van Arthur en Linda Shelby is te huur!

Websites voor vakantiewoningen hebben er een nieuwe aanbieding bij. Dat klinkt niet bijster interessant. Maar als je fan bent van de Britse reeks Peaky Blinders zal je daar waarschijnlijk anders over denken.

Arthur en Linda’s cottage

De nieuwe aanwinst onder de vakantiehuizen is namelijk niets minder dan de cottage van Arthur en Linda Shelby. In het vierde seizoen van Peaky Blinders woont het koppel in het huis in Cheshire, een graafschap in het Verenigd Koninkrijk.

Het huis werd na het gebruik voor Peaky Blinders volledig gerenoveerd. Je hoeft dus helemaal niet bezorgd te zijn dat je in een historische setting terecht komt. Meer fijn nieuws? Als je wil, kan er ook een jacuzzi voorzien worden!

Je kan vanaf twee nachten in het huis boeken, bijvoorbeeld via Airbnb.

Soundtrack komt eraan

Peaky Blinders is populairder dan ooit. Het vijfde seizoen van de historische reeks staat nog maar pas op Netflix en fans staan al weer te popelen tot het zesde daar ook zal verschijnen. Om dat wachten iets draaglijker te maken, releasen de makers van de serie voor het eerst een soundtrack.

We krijgen songs van Nick Cave, Arctic Monkeys, The White Stripes, Royal Blood, The Last Shadow Puppets, Queens of the Stone Age, Black Sabbath, David Bowie, Laura Marling en Foals op ons bord. Het album – met de intro van de reeks, Red Right Hand, in een nieuw jasje van PJ Harvey – verschijnt om 15 november.

Meer
Lees meer...