‘Physical: 100’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Binnen precies twee weken keert het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100 terug. We leerden recent alle honderd deelnemers voor het tweede seizoen kennen en in de officiële trailer krijgen we ze nu ook al aan het werk te zien. Daarbij zien we ook al enkele van de opdrachten die de deelnemers te wachten staan.

Vorig jaar had Netflix een hit te pakken met het Zuid-Koreaanse realityprogramma Physical: 100. Daarin kregen we honderd mensen te zien die het in een afvalrace van verschillende opdrachten tegen elkaar opnamen. De persoon die op het einde als enige overbleef, was de persoon met de beste fysiek en de winnaar. Door het succes van het eerste seizoen kondigde Netflix al snel een tweede seizoen aan en dat komt er heel binnenkort aan.

Physical: 100 seizoen 2

We leerden onlangs de deelnemers voor het tweede seizoen kennen en nu is er ook een officiële trailer verschenen, waarin we al enkele opdrachten te zien krijgen. De eerste opdracht die we zo zien, speelt zich af op loopbanden. Vermoedelijk gaat het hier ook om de eerste opdracht van het seizoen, waarbij de ranking gemaakt zal worden op basis waarvan de deelnemers voor de tweede ronde hun tegenstander mogen kiezen. In de eerste opdracht zullen de kandidaten in 10 minuten tijd een zo groot mogelijke afstand moeten lopen op een loopband.

Vervolgens lijkt het tijd voor de gekende tweede opdracht, waarin de kandidaten het in een één-op-één-gevecht moeten opnemen tegen een andere speler. Wie na 2 minuten de bal vastheeft, wint. De andere speler valt af. Hierbij is er wel een vernieuwing. Zo zijn er deze keer geen twee, maar drie arena’s. Naast het water en de “speeltuin” is er nu ook een octagon. En daar lijken de aanwezige UFC- en MMA-vechters alvast fan van te zijn.

Tot slot krijgen we ook al enkele andere opdrachten te zien, die zich duidelijk afspelen in het mijnthema. Zo zien we deelnemers sleuren met zware karren en een doolhof waaruit de kandidaten zakken moeten halen. Het belooft dus opnieuw een spannend seizoen te worden dat vanaf dinsdag 19 maart te vinden is op Netflix. Op die dag verschijnen de eerste afleveringen van het tweede seizoen van Physical: 100 op de streamingdienst. In de daaropvolgende weken mag je de volgende afleveringen verwachten.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart te zien op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...