‘Physical: 100’ seizoen 2 krijgt releasedatum

Netflix heeft de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100 gelost. Daarin zullen 100 spierbundels het opnieuw tegen elkaar opnemen in team- en individuele opdrachten om zo uit te maken wie de beste fysiek heeft. Nadat het eerste seizoen vooral uit opdrachten bestond die verband hielden met de oude Grieken, zal het tweede seizoen zich ondergronds afspelen.

We wisten nu al enkele maanden dat het Zuid-Koreaanse spelprogramma Physical: 100 een tweede seizoen zal krijgen. En nu heeft Netflix de releasedatum daarvoor bekendgemaakt.

Underground

In Physical: 100 strijden 100 mensen voor de titel van “persoon met de beste fysiek”. In de eerste aflevering stonden 100 spierbundels aan de startlijn. Het ging daarbij om 77 mannen en 23 vrouwen. Deze waren afkomstig uit uiteenlopende velden. Het ging zo om verschillende olympische medaillewinnaars, maar ook brandweermannen, landbouwers, dansers, stuntmensen, muzikanten en militairen. Uiteindelijk was het snowboarder en crossfitter Woo Jin-yong die wielrenner Jung Hae-min kon verslaan in de finale en zo met de overwinning aan de haal ging.

Het eerste seizoen werd een succes voor Netflix, waardoor het tweede seizoen al snel bevestigd werd. Enkele maanden geleden kwamen we ook te weten dat het tweede seizoen een nieuw thema zal hebben. In een persconferentie samen met autoverkoper Jo Jin-hyeong en vrouwelijke worstelaar Jang Eun-sil, fan favorites uit het eerste seizoen, liet maker Jang Ho-gi weten dat het tweede seizoen geïnspireerd is op de mijnbouw in de jaren 50 en 60. Daardoor zal het seizoen zich dan ook ondergronds afspelen.

Deelnemers

In de teaser en de poster die nu vrijgegeven is, krijgen we al enkele deelnemers te zien. Het gaat daarbij om Kim Dong-hyun, de eerste Zuid-Koreaanse UFC-vechter, die ook het meeste overwinningen op z’n naam heeft staan, Lee Won-hee, die goud won op de Olympische Spelen in het judo, en Anthony Jung, die goud pakte in worstelen.

Verder zal er bij de deelnemers opnieuw “een verscheidenheid aan beroepen” te vinden zijn. Daarbij spreekt Netflix van “FBI-diplomaten, acteurs, zangers, politieagenten en militairen”. De volledige lijst met deelnemers zal wellicht in de komende weken gelost worden.

Bekijk hier de aankondiging van de releasedatum voor het tweede seizoen van Physical: 100:

Het tweede seizoen van Physical: 100 is vanaf dinsdag 19 maart 2024 te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...