Play4 komt binnenkort met dansprogramma ‘Come Dance With Me’

Een aantal weken geleden maakte Play4 bekend dat het met een nieuw dansprogramma zou komen. Toen was nog niet duidelijk over wat het precies ging, maar kregen we wel al te horen dat Gers Pardoel en Julie Vermeire de presentatie op zich zouden nemen. Vandaag kwam de zender eindelijk naar buiten met de naam: Come Dance With Me.

Na Dancing With The Stars komt Play4 binnenkort met een nieuw dansprogramma, Come Dance With Me. Daarin zullen getalenteerde jonge dansers hun ouders overtuigen om met hen de dansvloer op te gaan. Het programma wordt gepresenteerd door Gers Pardoel en Julie Vermeire, maar wanneer het precies op de buis komt, is nog niet geweten.

Come Dance With Me

Het programma is een Amerikaans concept en is aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te zien op de zender CBS. In de show nodigen jonge dansers familieleden uit om met hen te dansen en zo kans te maken op de grote eindprijs. Dat kunnen vaders, moeders, nonkels, tantes en zelfs grootouders zijn. Zolang het iemand is die voor het jonge dansertje veel betekent.

De duo’s zullen het elke week tegen elkaar opnemen in verschillende uitdagende dansroutines en worden ook bijgestaan door professionele choreografen. Net als bij Dancing With The Stars zal er ook een jury aanwezig zijn, maar wie dat zijn is nog niet geweten.

Gers Pardoel en Julie Vermeire

De presentatie van het programma ligt in handen van Gers Pardoel en Julie Vermeire. Beiden hebben nog niet veel ervaring met presenteren, maar hebben wel al hun strepen verdiend in de muziek- en danswereld. Pardoel scoort al sinds Ik Neem Je Mee goed in de hitlijsten en deed een aantal jaar geleden mee aan Liefde Voor Muziek, terwijl Vermeire kijkend Vlaanderen al overtuigde met haar overwinning in Dancing With The Stars. Daarnaast is ze vooral actief op TikTok.

Bekijk hier wat Gers en Julie te zeggen hebben over Come Dance With Me:

Meer
Lees meer...