‘Dancing with the Stars’: Winnaar is bekend

Het derde seizoen van Dancing with the Stars zit erop en de winnaar is bekend. In de finale namen Nora Gharib, Jonatan Medart en Nina Derwael het in twee dansen tegen elkaar op. Na de eerste stemronde moesten we afscheid nemen van Nora, waardoor het uiteindelijk tussen Jonatan en Nina ging.

De winnaar is bekend. Nina Derwael volgt James Cooke en Julie Vermeire op als winnaar van Dancing with the Stars. We weten al dat ze de beste turnster van het land was, maar nu mag ze daar dus ook beste sterrendanser aan toevoegen.

Nina Derwael

Nina was natuurlijk al vanaf het begin de topfavoriete, maar ze bewees tijdens het volledige seizoen dat ze die favorietenrol verdiende. Zo haalde ze dit seizoen samen met haar partner Simone Arena de eerste tien en was ze ook de enige die een perfecte score kon halen. In zes van de acht afleveringen haalden Nina en Simone ook de hoogste score. Het was ook de eerste keer dat Simone deelnam aan het programma als partner en choreograaf van de dansen van Nina. En hij wist dus meteen te winnen.

Nina en Simone dansten in de finale drie keer. Het ging daarbij om een paso doble op Let’s Get It Started van Måneskin, een samba op Magalenha van Sérgio Mendes en een freestyle op Fly Me To The Moon van Frank Sinatra. Voor de paso doble kreeg Nina vier keer een negen en voor de samba de perfecte score van vier keer tien. Het was de tweede keer dit seizoen dat iemand van alle juryleden een tien kreeg en het was ook twee keer Nina.

Bekijk hier alle dansen uit de finale:

Nina:

Jonatan:

Nora:

Meer
Lees meer...