‘Dancing with the Stars’: Preview toont hoe Nina verlegen wordt wanneer ze over haar relatie moet praten

De aflevering van Dancing with the Stars van vanavond staat in het teken van passie. Tijdens de repetities vraagt Simone daarom aan z’n danspartner Nina Derwael om te vertellen over haar relatie. En da’s een vraag die haar toch even doet blozen.

Dancing with the Stars is vanavond al toe aan de vijfde aflevering. Na Friends & Family Week is het nu tijd voor Passion Week. En daarbij horen ongemakkelijke vragen.

Nina

In de preview voor de aflevering van vanavond kijken we mee in de repetitieruimte met Nina en Simone. Simone legt uit aan Nina dat de volgende dans in het teken zal staan van haar relatie en haar vrouwelijke kant. Daarbij vraagt hij wat de passie aanwakkert in haar relatie met Siemen? En die vraag maakt Nina duidelijk ongemakkelijk.

Waar de gewone sterveling in zo’n geval zou weglopen, heeft Nina haar eigen manier om de situatie te ontwijken: zich dubbel plooien. “Ik denk dat ik zelf nog een beetje mijn sensuele, vrouwelijke kant aan het ontdekken ben”, legt Nina uit. “Ik ben nog redelijk jong en vroeger was ik ook eerder een tomboy. Je moest me niet in een kleedje of een rokje gaan steken.”

Daarna durft Nina toch wat meer te praten over haar relatie met Siemen. Het koppel is al 2,5 jaar samen. Siemen is haar eerste serieuze lief en omdat hij nu in Nederland voetbalt, moeten ze het vaak lang zonder elkaar stellen. En dat lokt een nieuwe ongemakkelijke vraag van Simone uit. Want hoe hou je de passie dan in je relatie? Simone heeft alvast z’n eigen antwoord: “Sexy telefoongesprekken!”.

Bekijk hier de preview voor de aflevering van Dancing with the Stars van vanavond:

Dancing with the Stars is elke zaterdag om 20.55 uur te zien op Play4 en online op GoPlay.be.

Meer
Lees meer...