‘Dancing with the Stars’: Nina Derwael danst samen met haar oma

Na een week afwezigheid is Dancing with the Stars zaterdag terug met een nieuwe, speciale aflevering in het thema van Friends and Family. De zes overgebleven deelnemers zullen daarbij elk met een dierbare dansen. Voor Nina Derwael is dat haar geliefde oma, en dat levert schattige beelden op.

Na drie liveshows was er vorige week zaterdag op Play4 geen nieuwe aflevering van Dancing with the Stars te zien. Bij routinetesten was namelijk gebleken dat Nora Gharib en Lotte Vanwezemael positief hadden getest op het coronavirus. Zij zouden aanvankelijk een weekje overslaan, maar bij nieuwe testen bleek dat meerdere andere personen die bij het programma betrokken zijn, besmet waren geraakt. Daardoor besloten de makers om één weekje te skippen. In plaats van een liveshow zond Play4 vorige week de film Dirty Dancing uit.

Maar deze week is Dancing with the Stars dus terug en dat doet het programma met een speciale aflevering. Voor het thema Friends and Family mochten de zes overgebleven deelnemers – Jonatan, Delphine, Yemi, Nora, Nina en Lotte – elk een vriend(in) of familielid kiezen om samen mee te dansen.

Chachacha

Wie de kandidaten hebben gekozen, krijgen we pas te zien tijdens de liveshow. Play4 loste als preview wel al een kort fragment van Nina Derwael. Zij koos voor haar geliefde oma om mee samen te dansen. Die voelt zich duidelijk vereerd dat haar kleinkind haar koos, al is er ook wat bezorgdheid. “Ik hoop dat de jury geen punten gaan aftrekken als ik daar ga stunten”, horen we haar zeggen.

Nina en haar oma zullen zaterdag samen de chachacha dansen. Nina kan daarvoor uiteraard rekenen op haar turnervaring en haar oma op haar lessen countrydansen. “Ik doe dat al acht jaar … maar ik zit nog altijd in het eerste jaar”, zegt ze al lachend.

Bekijk hier het fragment uit Dancing with the Stars:

Dancing with the Stars is iedere zaterdag om 20.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...