‘Dancing with the Stars’: dit zijn de 8 deelnemers van het nieuwe seizoen

Play4 heeft de acht namen bekend gemaakt dat de sterren die binnenkort hun kans wagen in het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars. Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg waren al bekend, Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonathan Medart en Yemi Oduwale voegen zich nu bij dat lijstje.

Dancing with the Stars pakte vorige week al groots uit de meest verrassend naam op hun deelnemerslijst. Prinses Delphine, de halfzus van onze koning Filip, zal binnenkort namelijk haar beste dansbeentje voorzetten in het programma. Dat doet ze ten voordele van Make-a-Wish.

Eerder had Play4 ook al de deelname van zanger Metejoor, olympisch kampioene Nina Derwael en seksuologe Lotte Vanwezemael bekendgemaakt. Even was er ook sprake van #LikeMe-acteur Maksim Stojanac, maar die moest uiteindelijk afhaken door een blessure.

8 deelnemers

Wel krijgen we nu de resterende vier namen op de deelnemerslijst van de zender. Zwemmer en olympisch medaillewinnaar Pieter Timmers, actrice en zangeres Nora Gharib, socialemediaster Jonatan Medart en acteur Yemi Oduwale zijn binnenkort ook te zien met jive, tango of andere dans.

Het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars verschijnt later dit jaar op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...