Metejoor binnenkort op de dansvloer van ‘Dancing With The Stars’

Je leest het goed, Joris van Rossem (29) oftewel zanger Metejoor, zal meedansen in het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars. Dat maakte hij vandaag zelf al zingend bekend op Instagram, samen met het nieuws van zijn nieuwe single Ze Meent Het én zijn debuutalbum.

Metejoor zal dit najaar deelnemen aan het tv-programma Dancing With The Stars. De danspartner van dienst is Margot Weeda. Zij danste de voorbije twee seizoenen al met Temptation Island-gezicht en De Bachelor Fabrizio Tzinaridis en acteur Michaël Pas. Metejoor zal het parket van Dancing With The Stars sieren met andere bekende deelnemers waaronder: olympische kampioene Nina Derwael, LikeMe acteur Maksim Stojanac en seksuologe Lotte Vanwezemael. De rest van de kandidaten moeten nog bekend worden gemaakt.

(tekst gaat verder onder de post)

“Ik doe dit voor mezelf”

Zelf vindt de bekende zanger zijn deelname nogal confronterend. “Ik zou zelf nooit gesolliciteerd hebben voor Dancing With The Stars, want ik kan helemaal niet dansen en als ik dat probeer dan ziet dat er nogal stijf en houterig uit”, geeft Metejoor toe. “Aangezien mijn debuutalbum in het teken staat van durven en doen, wilde ik die boodschap ook doortrekken door toch deel te nemen aan het tv-programma. Hiervoor ga ik dus volledig uit mijn comfortzone”, zegt hij. Maar winnen hoeft voor hem niet. “Ik doe dit eerder voor mezelf, ik ben heel benieuwd naar hoe ver ik mezelf kan pushen en waar mijn grens ligt.”

Nieuwe single en debuutalbum

Het debuutalbum Metejoor van de zanger verschijnt heel binnenkort, namelijk op 29 oktober en is een soort ’Best of’ collectie van zijn laatste hits Horizontaal, Blij om jou te zien, Hoe kon ik zo dom zijn en de megahits 1 op een miljoen en uiteraard Rendez-Vous met Emma Heesters. Daarbij zullen we ook maar liefst negen gloednieuwe songs te horen krijgen. Eén daarvan kan je nu al beluisteren, de nieuwe single Ze Meent Het van Metejoor is zonet uit.

Benieuwd naar de dansskills van Metejoor? Check het in de clip hieronder:

Het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars verschijnt dit najaar op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...