‘Dancing with the Stars’ maakt eerste deelnemers bekend

Play heeft z’n programma’s voor het najaar voorgesteld. Daarbij zijn enkele nieuwe programma’s, maar keren ook heel wat favorieten terug. Eén daarvan is Dancing with the Stars. Voor het derde seizoen op Play4 pakt de zender nu alvast uit met twee bekende Vlamingen, waarvan er eentje olympisch goud op zak heeft.

Dancing with the Stars komt dit najaar terug naar Play4. Het concept blijft hetzelfde: verschillende bv’s nemen het tegen elkaar op op de dansvloer. En deze keer zullen ze voorbij een olympische medaillewinnaar en een acteur met danservaring.

Nina Derwael en Maksim Stojanac

De eerste twee namen voor het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars zijn namelijk gymnaste Nina Derwael en acteur Maksim Stojanac. Nina Derwael haalde op de Olympische Spelen in Tokio goud aan de brug met ongelijke leggers, maar bewees in het nummer op de vloer ook al dat ze een gevoel voor ritme heeft. Daarnaast zal ze ongetwijfeld ook wel wat acrobatische kunstjes uit haar mouw kunnen schudden op de dansvloer.

De naam Maksim Stojanac doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar je neefjes, nichtjes of buurkinderen zullen zeker wel weten wie het is. Stojanac is namelijk een van de acteurs uit de Ketnetreeks #LikeMe. Daarin brengt hij ook verschillende Nederlandstalige nummers, waarbij er geregeld een pasje of twee gedanst wordt. Daardoor heeft ook hij alvast een streepje voor op de dansvloer.

Uitdaging

Of Nina Derwael ook goud kan pakken op de dansvloer valt nog af te wachten. Maar ze ziet het als een nieuwe uitdaging. “Dit najaar zal ik niet alleen zweven aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Ik ben superblij dat Play4 me heeft gevraagd voor het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars. Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken, en Dancing with the Stars: dat noem ik nog eens een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb, en met Maksim Stojanac heb ik al meteen een geduchte tegenstander.”

Ook Maksim heeft er zin in, al ziet hij in Nina al meteen een zware concurrent voor de overwinning. “Met Nina ken ik al één collega-danser tegen wie ik het dit najaar zal opnemen op de dansvloer. Ik ga dit dansavontuur met volle goesting aan. Battlen tegen Nina wordt niet makkelijk, maar laat ons zeggen dat ik ook voor goud zal gaan, like Nina. (lacht)”

Meer
Lees meer...