‘Sterren op de Dansvloer’ komt terug: op VIER én in een nieuw jasje

VIER stelde vanavond z’n nieuwe programma’s voor het jaar 2018 voor en daar was één opvallende bij. Dit najaar zal je namelijk kunnen kijken naar ‘Dancing with the Stars’. Zo keert het populaire VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’ toch een beetje terug. 

Sterren op de Dansvloer was een razend populair dansprogramma dat uitgezonden werd op VTM van 2006 tot 2012. Bekende deelnemers waren toen onder andere Dina Tersago, Natalia, Kevin Janssens en Louis Talpe. Nu keert het programma na zes jaar terug, maar wel op een andere zender en in een volledig nieuw jasje.

Dancing with the Stars

VIER zal het format nu een nieuw leven inblazen. Het programma zal niet langer Sterren op de Dansvloer heten, maar VIER gaat voor de internationale naam van het format Dancing with the Stars. Het concept blijft nagenoeg ongewijzigd, BV’s zullen een professionele danspartner toegewezen krijgen en elke week zullen ze het beste van zichzelf geven in een liveshow.

VIER-woordvoerder Kristof Demasure, licht een tipje van de sluier op in Het Laatste Nieuws. “De show zal een modern kleedje krijgen. We kijken daarbij vooral naar Dance avec les Stars, op TF1, waar de jury niets minder verwacht van de duo’s dan het niveau van een vette videoclip. Wat Songfestival-kandidaat Loïc Nottet daar al liet zien, moet ook bij ons kunnen.”

De reeks zal dit najaar te zien zijn op VIER en zal acht weken lang uitgezonden worden in het weekend.

Bekijk hier alvast de trailer met beelden van Dancing with the Stars uit het buitenland:

Meer
Lees meer...