Left Right
scrollTop top

‘Dancing With The Stars’ maakt startdatum bekend


Dancing With The Stars
© Play4

De kandidaten kenden we al, maar op een startdatum voor Dancing With The Stars was het voorlopig nog wachten. Maar nu heeft Play4 die startdatum officieel aangekondigd. En er is meer, want er komen ook twee specials waarin de kandidaten uit de vorige seizoenen het tegen elkaar opnemen.

Het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars wordt volgende week zaterdag, op 4 december 2021, afgetrapt. Vanaf die dag zullen acht Bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen op de dansvloer.

Dancing With The Stars

Bij die acht deelnemers zijn er enkele opvallende kandidaten. De opvallendste is zonder enige twijfel de kersverse Belgische prinses Delphine van Saksen-Coburg. Een andere kandidaat die ongetwijfeld indruk zal maken, is gymnaste Nina Derwael. Zij won afgelopen zomer goud op de Olympische Spelen in Tokio, maar zal ze ook met het goud naar huis gaan op de dansvloer?

De andere deelnemers zijn voormalige zwemmer Pieter Timmers, actrice Nora Gharib, TikTok-gezicht Jonatan Medart, acteur Yemi Oduwale, zanger Metejoor en seksuologe Lotte Vanwezemael. Zij zullen elke zaterdag samen met hun professionele danspartner te zien zijn in een nieuwe dansstijl. Het programma wordt opnieuw gepresenteerd door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Specials met oud-kandidaten

Tijdens de feestdagen zullen we twee speciale afleveringen te zien krijgen. Het gaat om de specials Dancing With The Stars: Merry Christmas en Dancing With The Stars: Happy New Year, die respectievelijk uitgezonden worden op Kerstdag en Nieuwsjaarsdag. In die twee specials zullen enkele van de deelnemers van de vorige seizoenen het tegen elkaar opnemen.

Het gaat daarbij om Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas. Omdat Kat Kerkhofs die afleveringen op de dansvloer te zien is, zal ze als presentatrice vervangen worden door Viktor Verhulst. Ook hij nam eerder al deel, maar zal (gelukkig) niet meer op de dansvloer te zien zijn. Hij zal twee keer samen met zijn vader de show presenteren. Vanaf zaterdag 8 januari 2022 gaat de gewone wedstrijd dan opnieuw verder.

Dancing With The Stars is vanaf zaterdag 4 december elke zaterdag om 19.55 uur te zien op Play4 en via GoPlay.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…