Left Right
scrollTop top

Play5 zendt vanaf volgende week ‘Klopjacht NL’ uit


Klopjacht
© Play4

Het eerste seizoen van Klopjacht zit erop. In de laatste aflevering zagen we hoe twee duo’s erin slaagden om op het extractiepunt in Blankenberge het land met een speedboot te verlaten. Maar voor fans van het programma is er goed nieuws. Play5 gaat namelijk vanaf volgende week de Nederlandse versie uitzenden.

Klopjacht zit erop, maar fans van het programma zullen het niet lang zonder hun favoriete reeks moeten. Vanaf volgende week maandag kan je namelijk elke week naar een nieuwe aflevering kijken van Klopjacht NL op Play5 en GoPlay.be.

Klopjacht NL

Het concept van Klopjacht komt eigenlijk overgewaaid uit Nederland. Daar heet het programma Hunted en is het al sinds 2016 jaarlijks te zien op NPO3. Daarom zijn er dus al zes seizoenen van de Nederlandse editie die vanaf volgende week ook bij ons te zien zullen zijn.

Het gaat om het vijfde seizoen dat bij ons te zien zal zijn op de zusterzender van Play4, Play5. Net zoals de Vlaamse editie gaat het in totaal over acht afleveringen.

Seizoen 2

Daarnaast krijgt ook de Vlaamse versie al zeker een tweede seizoen. Daarvoor is Play4 op zoek naar deelnemers. Wie dus alleen of in duo wil deelnemen aan het programma kan zich via de website van Play4 kandidaat stellen.

Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn, is nog niet geweten. Maar als we een gokje durven wagen zal het waarschijnlijk in het najaar van 2022 zijn, aangezien de deelnemers nog gevonden moeten worden en nadien alles nog gefilmd moet worden. Maar gelukkig kunnen we dus kijken naar de Nederlandse versie om het wachten wat draaglijker te maken.

Klopjacht NL is vanaf maandag 13 december 2021 om 22.40 uur te zien op Play5.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…