Zanger Post Malone verwacht eerste kindje met vaste vriendin

Post Malone (26) en zijn vaste vriendin zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje. Dat meldt TMZ. De zanger is gekend voor zijn liedjes als Circles, rockstar (feat. 21 Savage), Sunflower en Better Now.

Post Malone, die eigenlijk Austin Richard Post heet, heeft heugelijk nieuws te melden.

Nieuw hoofdstuk

“Ik ben heel enthousiast voor dit volgende hoofdstuk in mijn leven. Ik ben het gelukkigst dat ik ooit ben geweest”, vertelde de Circles-zanger dinsdag aan TMZ. Hij en zijn vaste vriendin zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. “Het is tijd om voor mijn lichaam en voor mijn familie en vrienden te zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde te verspreiden”, zei hij nog.

Bronnen die dicht bij de zanger staan, zeiden dat het paar afgelopen weekend een privéfeest met vrienden en familie hadden georganiseerd in Zuid-Californië om het spannende nieuws te vieren.

Grote verhuis

Post Malone koos voor een meer privé leven te leiden sinds hij drie jaar geleden verhuisde van Los Angeles naar Salt Lake City, in Utah. “Mensen wilden dat ik in LA bleef, daar wordt het werk gedaan, maar ik was het zat. Er is altijd iets te doen en er is altijd iemand die iets van je wil, maar ik wilde hier niet gek door worden”, vertelde Post in januari aan Billboard. “De verhuizing naar Utah heeft het een stuk beter gemaakt voor mijn mentale gezondheid. Het is heel, heel goed geweest”, vervolgde hij. “Het is iets wat ik moest doen, omdat LA me op mijn donder gaf. Het was wel zwaar, maar het is het waard.”

In die tijd onthulde de zanger ook dat hij toe was aan een minder chaotische levensstijl. “Ik heb jaren en jaren muziek gemaakt, en nu wil ik gewoon ontspannen en genieten van de simpele dingen”, legde hij uit.

Nieuw album

Post Malone, die het spannende babynieuws nog niet heeft gedeeld via sociale media, is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het promoten van zijn nieuwe album ‘Twelve Carat Toothache’. Dat komt op 3 juni 2022 uit. Daarnaast wordt hij komend weekend ook verwacht in Miami. Daar zou hij optreden op de Formule 1 Grand Prix.

Meer
Lees meer...