Post Malone deelt Crocs uit aan iedereen in z’n vroegere middelbare school

Post Malone mag dan wel een awardwinnende artiest zijn, toch is ie niet vergeten waar ie vandaan komt. En dat maakt de muzikant op een nogal unieke manier duidelijk. Iedereen in z’n vroege middelbare school heeft namelijk een paar van z’n zelf ontworpen Crocs gekregen.

Post Malone is ondertussen een echte wereldster geworden. Zo kreeg de muzikant eind vorig jaar nog te horen dat hij voor maar liefst drie Grammy’s genomineerd is. Het gaat om de prijs voor het Album van het Jaar (voor ‘Hollywood’s Bleeding) en die voor Opname en Nummer van het Jaar (voor Circles). Bovendien was ie in oktober nog de grote winnaar van de Billboard Music Awards. Post Malone mocht toen maar liefst 9 beelden ophalen.

Post Malone x Crocs Duet Max Clog II

Ondanks al dat succes keert Post Malone toch graag eens terug naar z’n vroegere middelbare school. De voorbije weken heeft de artiest zelfs voor een vroeg kerstcadeautje gezorgd voor alle leerlingen en het personeel van de Grapevine High School in Texas. Iedereen daar kreeg een uniek paar Crocs.

Het gaat om de vijfde samenwerking van de muzikant met het merk, Post Malone x Crocs Duet Max Clog II. Om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste maat kreeg, deed een uitgebreide spreadsheet de ronde. De nieuwe Crocs-collectie van Post Malone was sinds vorige week te koop in de Verenigde Staten, maar ze waren razendsnel uitverkocht.

Via Instagram deelde Post Malone dat z’n Crocs in Amerika uitverkocht waren, en dat ze “binnenkort” ook in Europa en Azië te koop zullen zijn.

Vroeg kerstcadeautje

Elke leerling aan de Grapevine High School en het personeel daar kreeg z’n eigen paar van de uitverkochte Crocs. Het was de directeur van de school, Alex Fingers, die het nieuws met de wereld deelde. “Dankjewel, Post Malone, om altijd iets terug te geven aan je gemeenschap”, schreef ie. “Je mede-Grapevine-Mustangs zijn zo trots op je succes!”

Meer
Lees meer...