Green Day-frontman Billie Joe Armstrong speelde voor ’t eerst beerpong tegen Post Malone!

Post Malone organiseert binnenkort een groots virtueel beerpong-toernooi. De opbrengst van de avond gaat volledig naar de strijd tegen het nieuwe coronavirus. En misschien zal ook Green Day-frontman Billie Joe Armstrong één van de deelnemers zijn. Hij liet namelijk via sociale media weten dat Post Malone hem de kneepjes van het beerpong-vak heeft geleerd!

Dat Post Malone niet vies is van een wedstrijdje beerpong, is al langer geen geheim meer. De liefde is zelfs zo groot dat de rapper een groots virtueel toernooi aan het organiseren is. Alle winst zou naar het gevecht tegen het nieuwe coronavirus gaan.

Ballina Cup

Het toernooi zal via Instagram live gespeeld worden en kreeg de naam Ballina Cup. De winnaar van de avond krijgt een gigantische trofee, die Post Malone maar al te graag aan de wereld voorstelde. Dat deed ie met dit filmpje.

Het is nog niet lang geleden dat Post Malone z’n beerpong-skills op punt zette. Hij presenteerde namelijk eerder deze week samen met z’n tourmanager Adam Degross een hele avond op Adult Swim, een onderdeel van Cartoon Network met cartoons die gericht zijn op volwassenen.

Billie Joe Armstrong

De twee vonden er niks beter op dan gewoon rustig een wedstrijdje te beerpongen. Degross deelde een kort fragment op z’n sociale media en kreeg al snel heel wat reacties.

https://www.instagram.com/p/B-bK2iAAGx4/

Eén van de leukste reacties? Die van Green Day-frontman Billie Joe Armstrong. Hij schreef heel droogjes: “Ik speelde m’n eerste spelletje beerpong met Post Malone.”

Tennis pong?

Adam Degross zag die reactie ook passeren, en reageerde zelf met het misschien nog drogere “We moeten een tweede ronde spelen”. Billie Joe is een verantwoordelijke man, dus besefte hij meteen dat dat niet kon door de maatregelen die opgelegd zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Social distancing beerpong … Tennispong”, schreef ie. Of ook Billie Joe Armstrong één van de deelnemers in Ballina Cup zal zijn, is nog niet bevestigd.

Meer
Lees meer...