Post Malone ontkent geruchten rond druggebruik

Dit weekend deden er na een optreden van zanger Post Malone heel wat geruchten de ronde. Op filmpjes was te zien hoe de artiest zich bizar gedroeg op het podium, waardoor velen dachten dat het niet goed ging met Posty. De zanger reageerde tijdens een optreden zelf op de geruchten.

Post Malone is op dit moment op tour in Amerika met zijn album ‘Hollywood’s Bleeding’. Nadat de Amerikaan dit weekend een aantal bizarre trekjes vertoond had tijdens zijn optreden, begonnen fans zich zorgen te maken. De zanger heeft tijdens zijn optreden in Memphis zelf gereageerd op de geruchten.

Raar gedrag

De sociale media begonnen te ontploffen na Post Malones concert in Nashville. Een aantal fans deelden video’s van het optreden, waar duidelijk in te zien was dat de artiest zich ongewoon gedroeg. De filmpjes werden meteen opgepikt, en mensen begonnen zich zorgen te maken. Eén twitteraar vond meteen dat anderen het gedrag niet moesten normaliseren en dat het belangrijk was om erover na te denken.

“Post Malone is zich de laatste tijd raar aan het gedragen tijdens zijn shows. Mensen zijn bang dat het gedrag een gevolg is van drugs en alcohol. Zelfs als je geen Post Malone-fan bent, ga hier niet licht over. Hij heeft duidelijk hulp nodig en het probleem negeren zorgt enkel voor problemen, zoals bij Amy Winehouse.”

https://twitter.com/skkwalkrr/status/1235835278150918144

“Ik voel me fantastisch”

Die geruchten heeft de zanger nu dus zelf ontkend. Tijdens zijn optreden in Memphis, Tennesee legde hij de show stil om zijn fans te kunnen aanspreken. “Ik gebruik geen drugs, ik voel me gewoon beter dan ooit tevoren.” Zijn gedrag zou gewoon onderdeel van de show zijn, en niemand hoeft zich zorgen te maken. “En om die reden kan ik op het podium doen wat ik wil, kan ik op de f**king vloer vallen en nog allemaal leuke sh*t doen. Maar aan iedereen die bezorgd is, ik apprecieer jullie liefde en steun, maar ik voel me fantastisch en ik zit niet aan de drugs.”

https://twitter.com/Hellboypeep4/status/1236393055667789824
Meer
Lees meer...