Ook Post Malone naar Pinkpop 2020: tickets vanaf 23 november verkrijgbaar

epa

Pas raakte nog bekend dat de Red Hot Chili Peppers, Disturbed, KEANE, Deftones en Zara Larsson naar Pinkpop komen, nu wordt ook Post Malone aan de line-up toegevoegd. De Amerikaanse rapper staat op zaterdag 20 juni 2020 op het Nederlandse festival. De ticketverkoop start op zaterdag 23 november om 10 uur.

Hiermee zijn al twee headliners van Pinkpop bekend. De Red Hot Chili Peppers sluiten vrijdag af, Post Malone zaterdag. Er wordt verwacht dat binnenkort de derde headliner van het festival gelost wordt.

Rising star

Post Malone is de jongste tijd on fire en iedereen zal het geweten hebben. De 24-jarige rapper brak vorig jaar alle records met de release van zijn tweede plaat ‘Beerbongs & Bentleys’. Twee maanden geleden zag de opvolger ‘Hollywood’s Bleeding’ het levenslicht. Op die plaat kreeg niemand minder dan Ozzy Osbourne een gastrol. Om het album te promoten pronkt Post Malone op heel wat festivalaffiches. 

Zijn grootste hits zijn Psycho, White Iverson, Rockstar, Better Now en I Fall Apart. Post Malone stond in het verleden ook al op Pukkelpop en Rock Werchter.

Pinkpop 2020 gaat door van 19 tot 21 juni. De ticketverkoop gaat van start op zaterdag 23 november om 10 uur. Een weekendticket kost je 230 euro. Dagkaarten kosten 110 euro.

Gesponsorde artikelen