‘Rick and Morty’ seizoen 4 deel 2 krijgt trailer en releasedatum

De Amerikaanse televisiezender Adult Swim lost een nieuwe trailer van de tweede helft van het vierde seizoen van Rick and Morty. De laatste vijf afleveringen van het seizoen zien op 3 mei het levenslicht. Wanneer de afleveringen op Netflix verschijnen, is niet helemaal duidelijk.

https://www.youtube.com/watch?v=qPDqQDTnJKE

Na een aantal bizarre teasers en een korte anime-film weten we eindelijk wanneer de nieuwe afleveringen van Rick and Morty verschijnen. Op de tunes van de rockklassieker Boys Are Back In Town van Thin Lizzy komen we erachter wat voor bizarre avonturen Rick en Morty in de komende afleveringen gaan beleven.

Absurde humor van bovenste plank

Omwille van spoilers gaan we niet te diep in op de inhoud van de trailer, maar de clips in de trailer bouwen in ieder geval verder op wat we in de eerste afleveringen van het vierde seizoen voorgeschoteld kregen. Die barstten opnieuw van de absurde humor zoals we dat van de reeks gewoon zijn. Het is dus zeker uitkijken hoe de serie ons nog in zijn laatste afleveringen kan verrassen.

(Dit weten we al over het vijfde seizoen van Rick and Morty.)

Grap?

Sommige menen dat het om een 1 april-grap gaat, maar Adult Swim heeft net een lange traditie van releases op 1 april. Zo verscheen het derde seizoen van Rick and Morty onaangekondigd op 1 april 2017. Adult Swim is helaas niet te bekijken in Europa. Wanneer het tweede deel van Rick and Morty seizoen 4 op Netflix te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. De eerste helft van Rick and Morty seizoen 4 is wel al te bekijken via de streamingdienst.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...