Crocs ontworpen door Post Malone uitverkocht in 10 minuten

De Amerikaanse rapper Post Malone heeft een collaboratie met Crocs gelanceerd. De Crocs, die doorgaans gezien worden als lelijk, verkochten in amper 10 minuten uit. Worden de lelijke plastieken klompen dankzij Post Malone opnieuw trendy?

Halloween is nog maar net achter de rug, maar wij hebben al nieuws dat je echt zal doen huiveren. Crocs zijn namelijk weer razend populair. Rapper Post Malone ontwierp namelijk een paar Crocs en die gingen als zoete broodjes over de toonbank. De plastieken klompen waren in amper 10 minuten zelfs volledig uitverkocht.

Crocs

De lelijkste der schoenen lijken bezig aan een comeback en lang niet alleen bij oma’s die graag in de tuin werken. De felgekleurde klompen zijn populair bij de jeugd en daar zit Post Malone voor iets tussen. De Amerikaanse rapper heeft namelijk bekend dat hij een grote fan is van Crocs.

“Als je iets leuk vindt, koop het. Ik draag overal Crocs, van de bar tot het podium, dus ik voelde dat het de perfecte collaboratie was om samen te werken met Crocs en de fans te geven waar ze voor vroegen”, liet Post Malone weten aan Hypebeast. En hoewel wij nu niet bepaald vragen om Crocs, doen de fans van Post Malone dat dus duidelijk wel, want de Crocs die hij ontwierp waren in amper 10 minuten volledig uitverkocht. Je kan ze wel nog kopen op eBay, maar daar schieten de prijzen van de Crocs, die verkocht werden voor 59,99 dollar (52,71 euro), wel volledig de pan uit. Maar goed nieuws voor de fans van het foeilelijke schoeisel, want er zou nog een collaboratie met Post Malone aankomen.

Bekijk hier de Crocs van Post Malone:

Meer
Lees meer...