‘Pretty Little Liars: Summer School’ is vanaf volgende maand te zien op Streamz

Na Pretty Little Liars: Original Sin komt er nog een tweede spin-off: Pretty Little Liars: Summer School. Die reeks gaat op 10 mei van start op Streamz, waarna er wekelijks een nieuwe aflevering zal verschijnen.

Wie dacht dat de verhalen rond Pretty Little Liars volledig waren afgelopen, is verkeerd. De Amerikaanse streamingdienst HBO Max maakte namelijk een spin-off die volledig gebaseerd is op de originele serie. En die reeks krijgt nu ook meteen een tweede seizoen. In Pretty Little Liars: Original Sin zien we hoe een nieuwe mysterieuze ‘A’ zich voorbereidt om vijf nietsvermoedende tieners te belagen.

Binnenkort komt er dus een tweede seizoen van de reeks, al heeft die een volledig andere naam gekregen. Het gaat om Pretty Little Liars: Summer School waarbij de groep naar een andere plek trekt. Toch krijgen ze daar nog steeds te maken met verschillende gevaren.

Pretty Little Liars: Summer School

Na de aangrijpende gebeurtenissen van Pretty Little Liars: Original Sin, worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood – zomerschool. Millwood High is echter niet het enige dat hun leuke zomerbaantjes en liefdeslevens in de weg staat. Een nieuwe schurk, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat ze allemaal op de proef stellen.

In de cast zien we alvast alle bekende gezichten uit het eerste seizoen terugkeren. Het gaat om onder andere Bailee Madison (Good Witch), Chandler Kinney (Lethal Weapon), Zaria (Two Distant Strangers), Malia Pyles (Batwoman), Maia Reficco (Kally’s Mashup), Mallory Bechtel (Hereditary), Sharon Leal (Dream Girls), Alex Aiono, Jordan Gonzalez (The L Word: Generation Q) en Elias Kacavas (Euphoria).

Bekijk de trailer hier:

Pretty Little Liars: Summer School is vanaf 10 mei wekelijks te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...