‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale wil “100 procent zeker” een reünie

Pretty Little Liars is al sinds 2017 van de buis, maar dat wil niet zeggen dat fans de reeks al helemaal vergeten zijn. Integendeel. En da’s blijkbaar bij de acteurs en actrices uit PLL ook niet het geval. Lucy Hale (die zeven jaar lang Aria Montgomery speelde) heeft tijdens een interview namelijk verteld dat ze “100 procent zeker” deel zou willen uitmaken van een reünie.

De hele wereld leerde Lucy Hale in 2010 kennen als Aria Montgomery in Pretty Little Liars. Ze was één van de jonge meisjes uit Rosewood die lastiggevallen werd door een zekere ‘A’, die beweerde meer informatie te hebben over de verdwenen Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse).

Cast in nieuwe rollen

Hale speelde aan de zijde van onder andere Troian Bellissario (Spencer Hastings), Shay Mitchell (Emily Fields) en Ashley Benson (Hanna Marin). Pretty Little Liars liep zeven jaar, en werd in 2017 (op een nogal controversiële manier) afgesloten.

Sindsdien hebben bijna alle PLL-actrices en acteurs rollen kunnen strikken in andere series en films. Zo was Lucy Hale te zien in de Riverdale-spin-off Katy Keene en in verschillende horrorfilms, zoals Fantasy Island, die eerder dit jaar verscheen.

Reünie?

Over die laatste film zat Hale onlangs samen met een journalist van CinePOP. Die stelde haar op het einde van het Fantasy Island-interview de vraag: “Zou je graag een reünie zien van Pretty Little Liars?”

De actrice was meteen enthousiast. “Absoluut! Ja! Ik denk dat er misschien eerst nog wat meer tijd moet voorbijgaan, maar ik hou van de show. Ik hou van het personage. Ik hou van die mensen. Ik wil er 100 procent zeker deel van uitmaken!”

Pretty Little Liars-reboot

Voor die tijd verstreken is, hebben de fans van de reeks wel iets anders om naar uit te kijken. Er zit namelijk een reboot van Pretty Little Liars aan te komen. Die is van de hand van onder andere Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa.

De reboot zal een volledig nieuw verhaal vertellen, en dat zal logischerwijs ook over nieuwe personages gaan. Wie die nieuwe personages zijn, door we ze vertolkt zullen worden, wanneer dat allemaal gaat gebeuren, en waar en wanneer we uiteindelijk het resultaat te zien zullen krijgen, is voorlopig nog niet bekend.

Meer
Lees meer...