‘Pretty Little Liars’-film? Als het van Lucy Hale afhangt, komt die er!

Het Pretty Little Liars-tijdperk is al enkele jaren voorbij. Toch blijft de reeks immens populair bij jongeren. Vandaag houdt de cast een virtuele reünie en het zou wel eens goed kunnen dat er iets wordt gezegd over een potentiële film!

Ongeveer drie jaar geleden werd Pretty Little Liars afgesloten. Ook Netflix schrapte onlangs de serie uit het aanbod. Toch zou de cast graag nog eens eenmalig willen samenkomen, maar dan op het grote scherm.

Reünie

https://www.instagram.com/p/B_7tC4jgtgH/

Pretty Little Liars houdt vandaag een virtuele Q&A-reünie! Fans krijgen de kans om vragen te stellen aan hun favoriete actrices. Onder andere Lucy Hale (Aria) , Troian Bellisario (Spencer), Shay Mitchell (Emily), Ashley Benson (Hanna), Janel Parrish (Mona), Sasha Pieterse (Alison) en producer I. Marlene King zullen vandaag online te zien zijn. Tijdens de reünie zullen ze praten over behind the scenes-beelden en alles wat PLL te maken heeft met Feeding America, een organisatie die zich inzet voor de Amerikaanse voedselbanken. Op de website wordt de reünie omschreven als een “wereldwijd virtueel fan-fest in alle comfort van je eigen woonkamer”.

En jij kan aanwezig zijn bij die exclusieve reünie als je op voorhand een ticket koopt.

Pretty Little Liars-film

En er is meer! Lucy Hale heeft onlangs in een interview met Entertainment Tonight laten vallen dat ze een PLL-film wel ziet zitten: “We zitten in een quarantaine waarvan we dachten dat die een paar weken zou duren. Alles is mogelijk op dit moment, ik sluit niets uit.”

Klinkt als muziek in onze oren! Maar als er effectief een film zou worden gemaakt, dan zullen we volgens de actrice waarschijnlijk nog langer moeten wachten dan gehoopt: “Ik heb het gevoel dat we wat meer tijd nodig hebben om door te gaan, ik heb het gevoel dat we er meer uit zouden halen als we ongeveer 10 jaar verderop zouden zijn.”

Lucy Hale is niet de enige van de Pretty Little Liars-groep die graag een film zou maken. Zo zou de hele groep al enkele jaren met dat idee spelen. “We werken graag samen, en ik denk dat we elke kans om samen te blijven zouden grijpen, maar het hangt erg af van de omstandigheden van het verhaal”, onthulde actrice Troian Bellisario nog in 2017.

Voorlopig zullen we het dus nog moeten doen met de reünie. Wie Pretty Little Liars graag nog eens wil bingewatchen, kan dat enkel nog op Netflix als je jouw account op Engelstalig zet.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix

Meer
Lees meer...