Left Right
scrollTop top

‘Pretty Little Liars’-moeders starten eigen podcast


Pretty Little Liars
© Freeform

Aan het populaire Pretty Little Liars kwam bijna drie jaar geleden al een eind. Maar nu hebben enkele actrices, de vier moeders van de hoofdpersonages uit de reeks, aangekondigd dat ze binnenkort een podcast lanceren waarin ze PLL zullen herbekijken en bespreken met exclusieve verhalen.

De moeders van Hanna, Aria, Emily en Spencer in Pretty Little Liars lanceren eind deze maand een podcast genaamd Pretty Little Wine Moms. Dat maakten ze zelf bekend in een video op Twitter en Instagram. Die aankondiging deden ze met een bijhorende aangepaste PLL-intro: “Shhh, got a secret, can you keep it? Pretty Little Wine Moms have got a podcast!

Pretty Little Wine Moms

Holly Marie Combs (Ella Montgomery), Laura Leighton (Ashley Marin), Nia Peeples (Pam Fields) en Lesley Fera (Veronica Hastings) zullen in de podcast de hele reeks van Pretty Little Liars bingewatchen. “Met een glas wijn in de hand, met onze cocktails. Bereid jullie voor, zet jullie schrap, want het wordt een wilde rit”, klinkt het in de video. In de podcast zullen ze ook terugblikken met behind the scenes-verhalen en verwelkomen ze heel speciale gasten. Wij hopen alvast op een reünie met hun PLL-dochters!

Pretty Little Wine Moms wordt 29 mei (oorspronkelijk 26 mei) gelanceerd. Waar we de podcast kunnen beluisteren, is nog niet geweten. Wie op de hoogte wil blijven, volgt best het account van de Wine Moms op Twitter of Instagram.

Geen Pretty Little Liars meer op Netflix

PLL is nog steeds immens populair bij jongeren, maar een tijdje geleden kondigde Netflix aan dat de reeks in april uit het aanbod zou verdwijnen. Niet getreurd, want de reeks verschijnt binnenkort op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Het is tot nu toe wel nog onduidelijk wanneer HBO Max beschikbaar zal zijn in België. Wil je toch niet zo lang meer wachten? Er bestaat een binnenweg om Pretty Little Liars toch nog op Netflix te bekijken. Dat doe je door de taal van je Netflixaccount op Engels te zetten. Een nadeel is wel dat je niet met Nederlandse ondertiteling kan kijken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539