‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell is zes maanden zwanger en niemand had het door

Shay Mitchell is zes maanden zwanger en al die tijd heeft ze dat geheim kunnen houden voor haar fans. De actrice, die haar fans op Instagram steevast op de hoogte houdt over haar leven, kon dit geheim wel heel lang bewaard houden.

Het moet van Kylie Jenner geleden zijn dat een bekende Hollywoodster zo lang haar zwangerschap geheim kon houden, maar het is Shay Mitchell gelukt. De actrice, die vooral bekend werd voor haar rol als Emily in Pretty Little Liars, kon haar zwangerschap zes maanden geheim houden. Ze maakte het goede nieuws zelf bekend met een foto op Instagram en een video op YouTube.

https://www.instagram.com/p/BzQ95Sal_b0/

6 maand zwanger

Shay Mitchell postte dit weekend uit het niets een foto waarop ze trots haar zwangere buik toont. Bij de foto postte de actrice de boodschap “Betekent dit dat ik nu altijd in het carpoolrijvak mag rijden?” Het is dus duidelijk, Shay Mitchell is zwanger, meer nog, ze is al zes maanden ver. En dat heeft ze al die tijd meesterlijk weten te verbergen voor haar meer dan 24 miljoen Instagramvolgers.

Dat deed ze niet door helemaal niets te posten, integendeel. De afgelopen maanden bleef ze haar Instagram bijna dagelijks updaten met foto’s en filmpjes. Daarbij waren heel wat foto’s waarop je enkel haar hoofd kon zien, maar ook heel wat foto’s waarop ze volledig (en babybuikloos) te zien was. Deze foto’s waren dus oude foto’s die de actrice had opgespaard om ze tijdens haar beginnende zwangerschap te delen. Maar nu mag de hele wereld het weten. Shay is in verwachting van haar eerste kindje.

Guess who’s preggers?

In een YouTubevideo legt Shay uit waarom ze haar zwangerschap zo lang geheimhield. “Wanneer je een publiek persoon bent, zijn er sommige dingen die je geheim wil houden tot jij je er klaar voor voelt.” Ze laat ook weten dat ze het echt moeilijk vindt om dit grote nieuws te verbergen.

In de video deelt Shay ook beelden uit de beginfase van haar zwangerschap, de reacties van haar vrienden toen ze het te weten kwamen, maar ook de moeilijke momenten. In de video vertelt Shay ook dat er een reeks komt op YouTube met de naam Almost Ready waarin ze waarschijnlijk meer zal vertellen over haar zwangerschap. Deze reeks begint op 17 juli.

Wie is de papa?

https://www.instagram.com/p/BzSCfNgnZGL/

De vraag die de zwangerschap van Shay Mitchell bij velen oproept is natuurlijk “Wie is de vader?”. Shay houdt haar relatie namelijk ook al jarenlang geheim. Maar de papa is te zien in de video die Shay deelde op YouTube.

De vader is Matte Babel met wie Shay Mitchell nu al meer dan twee jaar een koppel vormt. Matte is een Canadese presentator die oude Ketnetfans misschien nog kennen uit Degrassi: The Next Generation. De reeks waarin ook rapper Drake zijn televisiedebuut maakte. Maar hij is vooral bekend als presentator van onder andere Entertainment Tonight Canada en Canada Sings.

Ook hij liet ondertussen al op Instagram weten dat hij binnenkort papa wordt. Hij deelde een (het moet gezegd worden: prachtige) foto van Shay met een superlieve caption. “Jullie allebei zien groeien over de afgelopen zes maanden is het mooiste in de wereld”, zo schrijft de papa in spé. “De kracht, kwetsbaarheid en gratie die je had tijdens deze zwangerschap maakte me sprakeloos. Je gaat een geweldige moeder worden. We zijn zo dankbaar dat we je hebben. Ik hou van je.”

Miskraam

Miskraam Shay Mitchell
Instagram shaymitchell

Op de jaarwisseling liet Shay Mitchell nog weten dat ze in 2018 een miskraam had. Ze deed dat in een overzicht met haar mooiste momenten uit 2018, dat ze op een trieste noot eindigde. “Hoewel het een geweldig jaar was, kwam het niet zonder tegenslagen”, schreef ze. Daarop volgde een foto van een echografie met een gebroken hartje.

Ze sprak toen over hoe dat het moeilijkste moment uit haar leven was, en hoe ze “het kind van haar dromen” verloor. Het feit dat Shay tijdens haar vorige zwangerschap te maken kreeg met een miskraam, zal er zeker ook toe hebben bijgedragen dat de actrice het nieuws nu lang voor zichzelf heeft gehouden.

Meer
Lees meer...