‘Pretty Little Liars’-actrice Shay Mitchell deelt tragisch nieuws uit 2018

Shay Mitchell, die we vooral kennen als Emily Fields uit ‘Pretty Little Liars’, heeft op nieuwjaar haar moeilijkste moment van 2018 gedeeld. De Canadese actrice kreeg vorig jaar namelijk een miskraam, iets waar ze nooit eerder over sprak. In een emotionele post op Instagram roept ze op tot meer empathie en medeleven. 

Met de jaarwisseling is het het moment bij uitstek om terug te blikken op de mooiste momenten van het afgelopen jaar. Dat deed ook actrice Shay Mitchell, die we vooral kennen voor haar rol als Emily in Pretty Little Liars. De Canadese actrice deelde de mooiste momenten uit haar afgelopen jaar, maar deelde ook het moeilijkste moment uit 2018.

2018

Shay blikte in haar Instagram Story terug op 2018. Een jaar waarin ze verschillende reizen maakte, haar vriendinnen moeder zag worden, ze zelf meter werd, haar eigen kledinglijn lanceerde en haar 31ste verjaardag vierde.

Ze deelde al haar hoogtepunten met haar meer dan 20 miljoen volgers op Instagram, die ze ook uitvoerig bedankte voor hun steun. Maar hoe mooi haar jaar ook leek, het werd overschaduwd door een tragische gebeurtenis, waar de Pretty Little Liars-actrice, die tegenwoordig ook te zien is in de Netflix-reeks You, nooit eerder over sprak.

Instagram shaymitchell

Miskraam

Op het einde van haar lange story met hoogtepunten, deelt ze namelijk ook slecht nieuws, want ook dat hoort bij het leven. “Tot slot, hoewel het een geweldig jaar was, kwam het niet zonder tegenslagen.” Daarop volgde een foto van een echografie met een gebroken hartje. In de volgende foto legt ze uit wat de foto betekent.

“We krijgen allemaal te maken met verschillende moeilijkheden en uitdagingen in het leven”, legt Shay uit. “En soms is het makkelijker om enkel de goede tijden te delen op sociale media, waardoor veel mensen sociale media veroordelen voor een gebrek aan authenticiteit. Dat er zoveel mensen me volgen op Instagram en mijn posts lezen geeft me een enorm nederig en tegelijk opbeurend gevoel. De steun en genegenheid die zo veel van jullie me tonen, helpt me doorheen m’n donkerste dagen, waarvan er een het afgelopen jaar plaatsvond toen ik een miskraam had en het kind van mijn dromen verloor.” Shay sprak nooit eerder over haar zwangerschap en het tragische einde daarvan, maar wil dus toch ook dat nieuws delen met haar volgers en daarmee tonen dat hoewel haar leven perfect lijkt op sociale media, ook zij te maken krijgt met hevige tegenslagen.

Ze sluit af met een oproep. “In de geest van nieuwjaar, denk ik dat we moeten beseffen dat we allemaal samen deel uitmaken van deze reis – in goede en slechte tijden – en onszelf eraan moeten herinneren dat we de moeilijkheden en tegenslagen van anderen maar zelden echt kennen of begrijpen. Dus, voor 2019, laten we allemaal proberen om een beetje meer meelevend, empatisch, geduldig en bedachtzaam te zijn met elkaar. Dat klinkt als een goed voornemen voor mij. Ik hoop dat jullie het met me eens zijn. Gelukkig nieuwjaar iedereen.”

Instagram shaymitchell
Meer
Lees meer...