‘Riverdale’-maker werkt aan ‘Pretty Little Liars’-reboot

Goed nieuws voor de fans van Pretty Little Liars en Riverdale, want de maker van de laatste serie heeft z’n schouders gezet onder een reboot van de eerste. Yep, er zit een PLL-reboot aan te komen van de hand van Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa!

Het is nog maar vier jaar geleden dat Pretty Little Liars-fans ontdekten wie “A” was, en afscheid moesten nemen van hun favoriete personages. Lang heeft dat niet geduurd, want al snel raakte bekend dat er niet één, maar twee spin-offs van de reeks zouden komen: Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists. Die series kregen elk maar één seizoen.

Nieuw verhaal met nieuwe personages

Ondertussen hebben we het einde van de reeks al een beetje achter ons kunnen laten, en dus is het het perfecte moment om Pretty Little Liars nieuw leven in te blazen. Dat gebeurt volgens The Hollywood Reporter met een heuse reboot, van de hand van niemand minder dan Riverdale-maker Roberto Aguirre-Sacasa.

De reboot zal nieuwe personages volgen, die nieuwe avonturen beleven. We zullen dus niet meer kunnen volgen wat Spencer Hastings (Troian Bellisario), Hanna Marin (Ashley Benson), Aria Montgomery (Lucy Hale), Emily Fields (Shay Mitchell) en Alison DiLaurentis (Sasha Pieterse) allemaal uitspoken in en rond Rosewood.

Waar? Wanneer?

De Pretty Little Liars-reboot is nog maar net in ontwikkeling, dus is er op dit moment nog niet veel informatie. Onder andere wie in de reeks te zien zal zijn, is momenteel nog niet bekend. Ook wanneer en waar we ‘m zullen bekijken blijft nog geheim.

Er doen ondertussen – uiteraard – wel al heel wat geruchten de ronde. Er wordt gesproken over streamingplatform HBO Max als thuisbasis voor de serie. Dat kan een goede match zijn, aangezien op het platform ook al de reboot van Gossip Girl te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...