‘Pretty Little Liars’-actrice Sasha Pieterse zwanger van eerste kindje

Leuk nieuws uit Pretty Litte Liars-land, want Sasha Pieterse, die in de reeks Alison DiLaurentis speelde, is in verwachting van haar eerste kindje. De Zuid-Afrikaanse actrice maakte het nieuws zelf bekend met een foto op Instagram.

Actrice Sasha Pieterse, die we vooral kennen als Alison DiLaurentis uit Pretty Little Liars, verwacht haar eerste kindje samen met haar echtgenoot Hudson Sheaffer. Het koppel maakte het nieuws zelf bekend met een schattige foto op Instagram.

Sasha Pieterse

Sasha Pieterse trouwde precies twee jaar geleden met Hudson Sheaffer, die ook acteur is. De twee zijn al jarenlang samen en verloofden zich in 2015. Ondertussen zijn ze klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Met een foto op Instagram viert Sasha haar tweejarig jubileum, ofwel het lederen huwelijk (ja, dat hebben wij ook moeten opzoeken. Maar daarnaast heeft ze nog groot nieuws. Sasha is namelijk zwanger van haar eerste kindje. “We zullen in oktober een lief klein mensje verwelkomen”, zo klinkt het in de caption bij de foto. “Vandaag vieren we onze tweede huwelijksverjaardag, dus er is geen beter moment om ons nieuwe geluk te delen dan op de dag waarop ons leven voor altijd veranderde (voor de eerste keer).” En Sasha ziet het al helemaal zitten. “Moeder is officieel m’n favoriete rol ooit!”

Bekijk hier de foto waarmee Sasha haar zwangerschap bekendmaakte:

https://www.instagram.com/p/CAsqEJvlxEO/

Derde Pretty Little Liars-baby

De baby van Sasha Pieterse wordt al de derde Pretty Little Liars-baby. Troian Bellisario, Spencer uit de reeks, verwelkomde in 2018 haar eerste kindje, een dochtertje. Troian vormt al enkele jaren een koppel met acteur Patrick J. Adams, die je kan kennen als Mike Ross uit Suits.

En ook Shay Mitchell, die in de reeks Emily speelt, werd ondertussen al mama. Zij kreeg eind vorig jaar een dochtertje samen met haar vriend Matte Babel, nadat het koppel eerder een miskraam moest verwerken. Het kindje van Sasha en Hudson zal dus al zeker twee speelkameraadjes hebben.

Meer
Lees meer...