Ook ‘Gossip Girl’-reboot uitgesteld naar 2021 door coronacrisis

Het coronavirus gooit overal roet in het eten. En ook fans van de Upper East side zullen nog wat langer geduld moeten hebben, want de langverwachte reboot van Gossip Girl wordt uitgesteld. De release is verschoven naar 2021.

Vorig jaar werd aangekondigd dat het geweldig populaire Gossip Girl een reboot zou krijgen. De nieuwe serie zou tien afleveringen bevatten en zou dit jaar nog in première gaan op HBO Max. Maar om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, moet ook de Gossip Girl-reboot even wijken. Uitstel is geen afstel, want entertainmentwebsite Vulture meldt dat de release met een jaar wordt opgeschoven naar 2021.

Productie

Het is ondertussen al acht jaar geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. En toch heeft de serie nog heel wat jongeren in zijn greep. Eén van de redenen daarvoor is dat de populaire reeks nog steeds op Netflix staat. Onlangs ging zelfs nog een blunder uit Gossip Girl viraal op TikTok. Maar de reboot heeft nog een lange weg te gaan, want de productie was nog niet eens gestart, zei HBO Max-directeur Kevin Reilly. Hoogstwaarschijnlijk zal de release dus voor 2021 zijn, maar een exacte datum werd nog niet gegeven.

Reboot

https://www.instagram.com/p/B8iF6g9n5WI/

De reboot volgt dezelfde verhaallijn maar met een compleet andere cast. Jammer genoeg dus geen Blair Waldorf (Leighton Meester) en Serena Van Der Woodsen (Blake Lively), maar zal daardoor zeker niet minder zijn! De serie zal tien afleveringen tellen en vindt plaats acht jaar na de originele Gossip Girl. De nieuwe groep jongeren ontdekt ook deze keer dat ze gevolgd worden door een gloednieuwe Gossip Girl. We zullen ook te zien krijgen wat de impact is van sociale media op het leven en de relaties van de tieners. Eén van de nieuwe hoofdrolspelers zal Audrey zijn, een tiener die zich verveelt in haar relatie en begint na te denken over haar toekomst. Audrey zal gespeeld worden door de achttienjarige Emily Alyn Lind.

Een bekend gezicht (of eerder een bekende stem) dat wel terugkomt voor de reboot, is Kristen Bell. Zij sprak de voice-overs van de originele serie in en zal dat nu opnieuw doen. De legendarische zin “XOXO, Gossip Girl” zal dus blijven bestaan! Ook Chace Crawford, beter bekend als Nate Archibald, heeft al laten weten interesse te hebben om opnieuw in de huid te kruipen van Nate in de nieuwe Gossip Girl.

Meer
Lees meer...