‘Gossip Girl’-Nate speelt mee in nieuwe ‘reboot’ van de serie

Chace Crawford
EPA

Eerder werd al aangekondigd dat er een vervolg komt op de bekende Amerikaanse reeks Gossip Girl. Maar nu raken er steeds meer details bekend over de serie. Zo zal Chace Crawford opnieuw in de huid kruipen van Nate Archibald.

Chance Crawford die de geschiedenis inging als Nate Archibald in de populaire tienerserie Gossip Girl maakt zijn opwachting in de reboot. Dat vertelde hij aan het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly.

Nate Archibald

De Amerikaanse acteur speelde een hoofdrol in de originele serie die liep van 2007 tot en met 2012. In de serie was hij samen met Blair Waldorf die gespeeld werd door Leighton Meester. Daarin was er een online pestkop die de rijken van de Upper East Side in New York de stuipen op het lijf jaagde. Want niemand wist wie gossip girl eigenlijk was, tot aan de allerlaatste aflevering van de serie natuurlijk.

Gossip Girl

Laatst raakte al wat meer bekend over de reboot van de originele serie. Zo speelt de serie zich onder andere terug af in New York. Deze keer is het de beurt aan een nieuw groepje tieners dat gestalkt wordt door een gossip girl. Maar de makers vertelden wel al dat ze de sociale media van vandaag ook zullen betrekken in het nieuwe project. Daardoor zeiden de schrijvers dat het dezelfde serie is, maar met een andere invulling.

Gossip Girl 2.0

Chace Crawford is in ieder geval enthousiast voor zijn rol in de reboot, maar hij heeft nog geen idee hoe hij precies terug zal komen in de serie. “Nee, ik heb geen idee wat mijn rol zal zijn. Ik hou van de programmamakers, dus wat mijn rol ook zal zijn, ik zal geen nee kunnen zeggen”, vertelde Crawford aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

“Het wordt sowieso een topserie. Er is nog steeds veel vraag naar het vervolg. Mensen vragen altijd of ik terug zal keren.” Of de andere hoofdrolspelers van de originele serie ook aan boord zijn, is nog niet bekend. Ook weten we niet wanneer de serie precies van start gaat.

Het is trouwens niet de eerste reeks die een reboot krijgt. Denk maar terug aan Dynasty, een reeks over de rijksten van de rijksten op aarde. Die lanceerde de Amerikaanse zender CW twee jaar geleden. Dynasty is namelijk een remake van de gelijknamige serie uit de jaren tachtig.

Gesponsorde artikelen