‘Gossip Girl’ krijgt een reboot: zo ziet de cast er (voorlopig) uit!

Gossip Girl-fans weten natuurlijk al langer dat er een reboot van hun favoriete serie zit aan te komen. En die serie krijgt steeds meer vorm. De nieuwe serie (van HBO MAX) zal tien afleveringen tellen en vertelt het verhaal van een nieuwe vriendengroep die in de gaten gehouden wordt door ‘Gossip Girl’.

Goed en slecht nieuws voor de fans van Gossip Girl. Want hun favoriete serie krijgt binnenkort een reboot. Hoera! Het slechte nieuws? De nieuwe reeks zal niet gaan over Blair Waldorf (Leighton Meester), Serena Van Der Woodsen (Blake Lively), Chuck Bass (Ed Westwick), Nate Archibald (Chace Crawford) en Dan Humphrey (Penn Badgley).

Nieuwe vrienden, zelfde problemen

In de nieuwe tien afleveringen tellende serie wordt een nieuwe groep het favoriete onderwerp van ‘Gossip Girl‘. De meldingen van de beruchte website zullen de jeugd van de Upper East Side niet meer via hun Blackberry bereiken. ‘Gossip Girl’ is namelijk mee gegroeid in de tijd.

We krijgen bovendien stilaan een idee van hoe die nieuwe vriendengroep eruit zal zien. Emily Alyn Lind is namelijk gecast als Audrey, één van de hoofdpersonages uit de reeks. Volgens entertainmentwebsite Deadline heeft Audrey al lang een vaste relatie, maar begint ze zich af te vragen of dat wel de juiste keuze voor haar is.

Jonge cast

Emily Alyn Lind is nog maar 17 jaar oud, maar ze heeft al ’t één en ander op haar palmares staan. De jonge Amerikaanse actrice is onder andere bekend uit televisieprogramma’s als Doctor Sleep en Revenge.

Naast de “nieuwe” actrice, zijn er ook enkele bekende gezichten (en stemmen) die terugkeren. Chace Crawford bijvoorbeeld, die van 2007 tot 2013 in de huid van Nate Archibald kroop, zou ook in de nieuwe versie van Gossip Girl te zien zijn.

En er is nog meer goed nieuws! Want iedereen die nog altijd met het zinnetje “XOXO, Gossip Girl” door het leven gaat, kan op beide oren slapen. Kristen Bell, die in de originele serie instond voor de voice-over, zal dat ook in de nieuwe HBO-serie doen!

Meer
Lees meer...