‘Pretty Little Liars’-reboot komt eraan: ‘Original Sin’ trekt naar HBO Max

Hij werd al een tijdje terug aangekondigd, maar nu is er ook voor het eerst informatie gelost over de Pretty Little Liars-reboot! De nieuwe serie krijgt de naam Pretty Little Liars: Original Sin en zal te zien zijn op streamingplatform HBO Max.

Pretty Little Liars is nog maar een dikke drie jaar geleden geëindigd, en toch heeft de serie al twee spin-offreeksen gekregen. Rosewood en Pretty Little Liars: The Perfectionists heten die, maar beide spin-offs waren geen al te groot succes en werden al na één seizoen stopgezet.

Teaser

Maar nu heeft HBO Max officieel een reboot van PLL aangekondigd. Die wordt gemaakt door Warner Bros. TV en is van de hand van Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa. Hij wordt onder andere bijgestaan door The Chilling Adventures of Sabrina-producer Lindsay Calhoon Bring.

De reboot is al begin deze maand aangekondigd, maar toen had die nog geen titel, geen officieel plot en al helemaal geen verdeler. Daar is nu dus verandering in gekomen, met de teaser die HBO Max op de wereld heeft losgelaten.

Uit de teaser leren we dat de PLL-reboot de naam Pretty Little Liars: Original Sin heeft gekregen, en dat ‘A’ ook in de nieuwe reeks weer mensen gaat terroriseren. Wie die mensen zijn, da’s nog niet concreet, maar het is wel al bekend dat het opnieuw om tienermeisjes zal gaan.

Original Sin

Volgens entertainmentwebsite Deadline wordt Original Sin als volgt omschreven: “Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen bijna het arbeidersstadje Millwood uit elkaar getrokken. Nu wordt een groepje uiteenlopende tienermeisjes lastiggevallen door een onbekende Aanvaller. Ze moeten boeten voor de geheime zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan … en ook voor hun eigen zonden.”

“In het duistere, coming-of-rage, horrorachtige drama Pretty Little Liars: Original Sin, vinden we de personages terug mijlenver van Rosewood, maar nog steeds in het bestaande Pretty Little Liars-universum – in een gloednieuw dorpje, met een nieuwe generatie Little Liars.” Wie die nieuwe Liars zijn en door wie ze vertolkt zullen worden, is voorlopig niet bekend.

De kans is groot dat Original Sin bij ons via Streamz te zien zal zijn, aangezien die streamingdienst een deal heeft met HBO. Dat is voorlopig wel nog niet bevestigd.

Meer
Lees meer...