Left Right
scrollTop top

Priyanka Chopra had nog een trouwkleed en daar zijn nu eindelijk ook foto’s van


Priyanka Chopra had nog een trouwkleed en daar zijn nu eindelijk ook foto’s van

Dacht je dat je de laatste foto van het huwelijk van Nick Jonas en Priyanka Chopra had gezien? Toch niet, de Indische superster had een hele rist trouwkleden en ééntje daarvan mocht het grote publiek nog niet zien: een knalrood exemplaar. ’t Is echt een plaatje, kijk maar. 

Op 2 december 2018 was het tijd voor het meest glamoureuze huwelijk sinds dat ene van Kim Kardashian: Priyanka Chopra (36) en Nick Jonas (26) zeiden ‘I do’ tegen elkaar in een superdeluxe ceremonie in India. De twee lovebirds mengden hun twee tradities en hielden drie ceremonies op drie dagen, één typisch Indisch ritueel, een Westers huwelijk en een Indisch huwelijk.

Gevolg: er zijn behoorlijk wat trouwjurken de revue gepasseerd en wij, bewonderaars, mogen daarvan meegenieten. De jurk die we nog niet gezien hebben, is een op maat gemaakte Dior. Chopra droeg de prinsessenjurk zoals de royalty die ze eigenlijk is: met veel flair.

Nog even een throwback: deze jurk droeg ze voor de westerse ceremonie met hubby Nick Jonas. De sleep was meer dan tien meter lang, en het halfdoorzichtige design was grotendeels bedoeld voor het officiële stuk van de ceremonie.

Want ja, de Ralph Lauren-jurk transformeerde helemaal door er een tulle onderstuk aan te haken.

Maar het kon nog decadenter: voor het Indiase feest, waar ook eerste minister Mohdi op aanwezig was, koos Chopra voor een decadent stukje overdaad.

Voor de Indiase ceremonie koos ook Jonas trouwens voor een opvallende, prinselijk aandoende outfit

Maar het was niet allemaal decadentie troef: in eerste instantie vierden de twee een traditioneel familiefeest in outfits die eerder zomerfestival dan huwelijk schreeuwen. Prachtig!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396